Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Vesti bune de la Tarom pentru cei care planuiesc o vacanta la ski sau snowboard in strainatate: Tarom anunta ca accepta transportul gratuit al unui echipament sportiv de iarnă, in limita a 23 kg, de persoana. 



Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, TAROM oferă transportul gratuit al unui bagaj reprezentând echipamente de ski ÅŸi snowboard, în limita a 23 kilograme, indiferent de dimensiuni, suplimentar normei de bagaj standard acceptată gratuit pe cursele TAROM. 
Echipamentul sportiv de iarnă este constituit din următoarele: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari ÅŸi o pereche de beÅ£e/pasager sau o placă de snowboard ÅŸi o pereche de clăpari/pasager. 
Aceasta facilitate este oferită pasagerilor care călătoresc în perioada 1 noiembrie 2015 - 26 martie 2016 (data începerii călătoriei) pe rute operate direct sau via Bucureşti, între România (Bucureşti şi destinatii interne operate de TAROM cu aeronavele Boeing si Airbus) şi următoarele destinaţii externe: Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Bologna, Bruxelles, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (aeroporturile Heathrow sau Luton), Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Stockholm, Tel Aviv, Torino, Valencia şi Viena.
Oferta este valabilă şi pentru zborurile având originea în oraşele menţionate mai sus spre România. Facilitatea este oferita doar pentru zborurile operate de TAROM cu aeronavele Boeing si Airbus si nu se aplică pe zboruri operate cu aeronave ATR. Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.

Sursa: site-ul Tarom


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine