Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Daca doriti sa zburati direct de acasa spre o destinatie in care in mod sigur o sa aveti din plin ce sa vizitati intr-un sejur de o saptamana, va recomand sa luati in considerare zborurile oferite de Tarom si Turkish Airlines spre Istanbul. 


Din Satu Mare, Baia Mare, Timisoara, preturile se invart in jurul sumei de 175€, pentru un zbor dus-intors, cu toate taxele, bagaj de cala, masa la bord incluse. Desi nu la fel de bun ca cel spre Cipru, este un pret decent, avand in vedere ca numai un zbor dus-intors din aceste orase spre Bucuresti, se situeaza undeva in intervalul 130€ - 150€ (zborurile spre Istanbul vor fi cu escala la Bucuresti)... 

Din Bucuresti, dupa cum v-am mai anuntat si cu alte ocazii, Tarom are zboruri la 98€. Tot de pe Otopeni mai exista zboruri directe cu Turkish Airlines (momentan gasesc preturi  mai mari decat la Tarom) si cu  low-cost-ul Pegasus Airlines, care nu aterizeaza pe aeroportul principal (Ataturk), ci pe aeroportul Sabiha-Gokcen. 

Din Constanta, zboara direct tot Turkish Airlines. Preturile incep de la 149€, pentru un zbor dus-intors.



Haideti sa si recapitulam:

  • Bucuresti - Istanbul: 98€
  • Constanta - Istanbul: 149€ (cu Turkish Airlines)
  • Satu Mare - Istanbul: 175€
  • Baia Mare - Istanbul: 177€ 
  • Timisoara - Istanbul: 177€

M-am gandit destul de mult daca sa postez oferta (o stiu de circa o luna), si am decis ca ar putea totusi sa fie interesanta pentru unii cititori. Mai ales ca satmarenii sau baimarenii nu prea au mare varietate pentru zborurile de acasa. Acuma voi decideti daca, din Baia Mare de exemplu,  merita pentru diferenta de pret sa cumparati biletul la 98€ din Bucuresti, si sa calatoriti pana acolo cu masina/trenul/autocarul. 


Simulare Bucuresti - Istanbul:



Simulare Constanta - Istanbul:



Simulare Satu Mare - Istanbul:



Simulare Baia Mare - Istanbul:



Simulare Timisoara - Istanbul:



Oferta de la: Tarom
Perioada de rezervare:  nu o cunosc
Perioada de calatorie: prezent - vara 2016
Plecari din: Bucuresti, Constanta, Satu Mare, Baia Mare, Timisoara
Destinatie: Istanbul
Bagaj de cala: inclus
Escala: in Bucuresti
Rezervari: pe site-ul Tarom


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine