Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Am dat dimineata pe Viasat History de un documentar despre descoperirea cetatii incase Machu Picchu, de catre Hiram Bingham in 1911, si, cum aceasta destinatie este pe bucket list-ul meu de multa vreme, evident ca m-am trezit iar visand cu ochii deschisi...

Dar mi-am revenit repede si m-am pus pe cautat bilete de avion la un pret decent spre Peru. Astfel am vazut ca Iberia, cea mai mare companie aeriana spaniola, tocmai are o promotie din Bruxelles spre Lima, Peru, la 563€ pentru un zbor dus-intors. In simulari am gasit insa si bilete la 530€. Daca il legam de promotia Tarom la 99€ pentru Bucuresti - Bruxelles, iese un pret total de 630€.




Simulare Bruxelles - Lima, 7 - 21 aprilie, 530€:



Simulare Bruxelles - Lima, 12 - 26 mai, 530€:


Promotia dureaza pana in 17 septembrie, si puteti sa gasiti bilete la pretul specificat pana in 1 iunie 2016. Pentru alte date cu pretul minim, din lipsa de timp, va las pe voi sa va jucati pe site-ul Iberia. 

Mai trebuie sa rezolvati legatura din Romania spre Bruxelles, dar cum ati mai vazut daca urmariti PromoTrips.ro, sunt legaturi bune si ieftine (click AICI pentru detalii):

  • Din Bucuresti, Ryanair si Wizz zboara pe aeroportul Bruxelles Charleroi la preturi care incep, in varianta cu bagaj de mana, de la 16€, dus-intors. In acest caz, trebuie sa va asigurati ca lasati timp suficient intre legaturi, ca sa aveti timp sa schimbati aeroportul.
  • Pe aeroportul din Bruxelles, zboara tot din Bucuresti, Tarom (in general cu doua frecvente pe zi) si Blue Air. Recomand varianta cu Tarom, care are destinatia la promotie, cu preturi care incep de la 99€ pentru un zbor dus-intors, bagaj de cala inclus. 

  • Wizz mai zboara pe Bruxelles Charleroi din Cluj-Napoca sau din Timisoara. Din 18 decembrie si din Debrecen.
Din Lima va mai asteapta un drum de circa o zi cu autocarul pana in Cuzco, dar astea sunt deja detalii... :)

Oferta de la: Iberia
Perioada de rezervare:  pana in 17 septembrie 2015
Perioada de calatorie: pana in 1 iunie 2016 (mai putin 18 decembrie - 8 ianuarie si 15-30 martie 2016)
Plecare din: Bruxelles
Destinatie: Lima, Peru
Escala: in Madrid
Rezervari: pe site-ul Iberia


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine