Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Turkish Airlines are momentan un pret foarte bun din Bruxelles pentru Dar Es Salaam, Tanzania: 391€ pentru un zbor dus-intors. Disponibilitate suficienta pentru perioada noiembrie 2015 - martie 2016 (mai putin pentru perioada Sarbatorilor).


Mai trebuie sa rezolvati la un pret decent legatura Romania - Bruxelles, dar cum preturile incep de la 10€ pe directie fara bagaj de cala, eu zic ca puteti sa gasiti destul de usor zboruri la circa 100€ dus-intors cu bagaj de cala inclus. Chiar Tarom are in acest moment aceasta ruta la 104€ dus-intors.

Zanzibar este la circa o ora si jumatate cu ferryboat-ul de Dar es Salaam


Simulare Bruxelles - Dar Es Salaam


























Zborul Bucuresti - Bruxelles

Cum ati mai vazut daca urmariti PromoTrips.ro, exista promotii destul de multe intre Romania si Bruxelles (click AICI pentru detalii).
  • Din BucurestiRyanair si Wizz zboara pe aeroportul Bruxelles Charleroi la preturi care incep, in varianta cu bagaj de mana, de la 16€, dus-intors. In acest caz, trebuie sa va asigurati ca lasati timp suficient intre legaturi, ca sa aveti timp sa schimbati aeroportul.
  • Pe aeroportul din Bruxelles, zboara tot din Bucuresti, Tarom (in general cu doua frecvente pe zi) si Blue Air. Tarom are chiar in acest moment aceasta ruta la 104€ dus-intors. 
  • Blue Air zboara tot pe aeroportul din Bruxelles si din Bacau sau din Iasi (incepand cu 30 martie 2016).
  • Wizz mai zboara pe Bruxelles Charleroi din Cluj-Napoca sau din Timisoara. Din 18 decembrie si din Debrecen. Si in acest caz trebuie sa va asigurati ca lasati timp suficient intre legaturi, ca sa aveti timp sa schimbati aeroportul.


Oferta de la: Turkish Airlines
Perioada de rezervare:  nu o cunosc
Perioada de calatorie: 1 noiembrie - 17 martie (mai putin perioada Sarbatorilor)
Plecare din: Bruxelles
Destinatie: Dar Es Salaam, Tanzania
Escala: in Istanbul
Rezervari: pe site-ul Turkish Airlines

ATENTIE! daca planuiti sa calatoriti in Tanzania/Zanzibar, va sfatuiesc sa va informati in detaliu care sunt factorii de risc pentru aceasta destinatie, atat pe site-ul MAE, cat si in alte surse.



Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine