Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Daca sunteti pasionati de calatorii nu trebuie sa ratati asta: in perioada 8 - 11 octombrie, va avea loc cea de-a doua editie a HipTrip Travel Film Festival, primul festival din Romania dedicat filmelor de calatorie.

Cateva detalii suplimentare luate de pe site-ul festivalului:
"Pe durata a patru zile, vei avea parte de proiecţii de filme artistice şi documentare tematice şi vei intra în contact cu profesionişti din domeniile de travel, cinematografie şi blogging de călătorie, prin intermediul atelierelor pe care le-am pregătit.
HipTrip Travel Film Festival este dedicat tuturor celor care vor să evadeze din cotidian, pasionaţilor de aventură care au simţit bucuria descoperirii a noi locuri şi culturi şi sunt în căutare de cărări de bătut, fie ele convenţionale sau nu. Ne dorim ca prin acest festival să te motivăm să îţi faci bagajul, să aduni hărţi şi să pregăteşti planul de plecare. De aceea, îţi vom aduce aproape oameni care să îţi povestească despre sentimentul de libertate pe care ţi-l dă fiecare călătorie, exploratori şi specialişti nu doar din România, ci şi din afara ei. În plus, îţi propunem o selecţie variată de filme, care să răspundă curiozităţii atât pasionaţilor de city break-uri, cât şi abililor exploratori."

Programul complet il puteti vedea AICI, eu va prezint doar doua filme (le-am vazut pe ambele si sunt superbe!):

Wild Salbaticie (2014) - spune povestea unei tinere femei care incepe o calatorie de 1500 de kilometri, pe jos si de una singura, de-a lungul Pacific Crest Trail, un superb traseu montan ce uneste nordul Statelor Unite de granita cu Mexicul. 




Exploratorul (2013)  - documentarul urmareste firul vietii lui Emil Racovita, pionier al cercetarii vietii din Antarctica, din adancurile Mediteranei si din pesteri, intemeietor al biospeologiei si al primului Institut de speologie din lume, de la Cluj. Filmul reda amplu povestea expeditiei Belgica (1897-1899), prima expeditie stiintifica ce a iernat in Antarctica, printre membrii careia s-au numarat Roald Amundsen, Frederick Cook si capitanul Adrien de Gerlache. 





Eveniment: HipTrip Travel Film Festival
Perioada:  8 - 11 octombrie 2015
Locatii: Cinema Union si Cinema Eforie, Bucuresti
Pret bilete: 13 lei (se achizitioneaza de la cinematograf)
Detalii suplimentare: pe site-ul HipTrip

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine