Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Persoanele care intra si ies din tara pot accesa acum pe site-ul politiei de frontiera aplicatia care configureaza traseul spre puncte de frontiera cu trafic scazut, fiind afisat verde pentru maxim 20 de minute de asteptare, galben pentru 20-60 de minute si rosu pentru mai bine de o ora. Este nevoie numai de un telefon mobil cu conexiune la internet.

Iata ce transmite Ministerul Afacerilor Interne:
Pentru românii care vor tranzita punctele de frontieră în aceste zile, le reamintim că pe site-ul PoliÈ›iei de Frontieră a fost introdusă o secÈ›iune unde este afiÈ™ată media timpilor de aÈ™teptare în toate punctele rutiere de trecere a frontierei, oferind conducătorilor auto posibilitatea de a opta pentru alegerea unui traseu cât mai puÈ›in aglomerat. 
Pentru a veni în sprijinul celor care intră sau ies din ţară, începând de astăzi este funcţională o nouă aplicație on-line care poate fi accesată de pe orice calculator sau terminal mobil, smartphone sau tabletă, cu acces la internet.
Aplicaţia foloseşte modulul de navigaţie furnizat de Google Maps putându-se configura traseul către un anumit punct de trecere a frontierei ce înregistrează valori de trafic scăzute.
Timpii de aÅŸteptare din punctele de frontieră sunt actualizaÅ£i în timp real, pe aplicaÅ£ie apărând astfel trasee de culoare verde – acolo unde timpii de aÅŸteptare sunt de până în 20 de minute, de culoare galbenă – unde timpii sunt între 20 ÅŸi 60 de minute ÅŸi culoare roÅŸie - unde timpii de aÅŸteptare sunt de peste 60 de minute.
Aşadar, oricine deţine un telefon mobil cu acces la internet poate avea din timp reprezentarea celui mai bun traseu pentru a tranzita punctele de trecere a frontierei României, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară.
Menționăm că aceste demersuri de informare a cetățenilor sunt luate în paralel cu măsuri organizatorice de suplimentare a personalului poliției de frontieră până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, în funcție de dinamica valorilor de trafic.
Acuma ramane de vazut cat de 'in timp real" sunt intr-adevar timpii de asteptare afisati.

Accesati aplicatia AICI
Sursa: HotNews.ro
Video postat de MAI, care va arata cum functioneaza aplicatia:





Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi stiri, oferte sau promotii, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
(Madalin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine