Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Blue Air a schimbat modalitatea de afisare a preturilor la zboruri pe site: pretul afisat acum include de la inceput TOATE taxele.

A disparut si taxa de procesare a platii, dar nu am stat sa verific daca aceasta taxa a fost inclusa direct in pret sau a fost chiar eliminata (dupa cum pare sa reiasa din raspunsul lor de mai jos). Cert este ca nu o mai gasiti cand selectati modalitatea de plata:
"Puteti efectua rezervari pentru viitor fara a mai plati taxa de procesare plata (10€/segment/pasager), iar daca alegeti sa platiti prin transfer bancar se va aplica o reducere de 5€/segment/pasager."
Si intr-adevar, la plata cu cardul, comisionul este acum 0 lei, iar daca alegeti ca modalitate de plata transferul bancar, depunerea numerar sau alte cateva metode pe care le gasiti mai jos, primiti o reducere de 5€ pentru un zbor dus si de 10€ pentru un zbor dus-intors.




Dupa cum puteti observa, optiunea de a vedea preturile pe o luna intreaga a fost modificata cu cea pe 5 zile:
"Forma acesteia a fost modificata pentru imbunatatirea functionalitatii site-ului, insa prin utilizarea sagetilor aveti posibilitatea de a vizualiza pretul biletelor si pentru zilele urmatoare/anterioare."
Mie imi placea, dar asta este. Ma bucur tare mult de modificarile in afisarea preturilor. Totul a devenit mult mai transparent.



Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi stiri, oferte sau promotii, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
(Madalin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine