Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Insist un pic cu vacantele spre destinatii indepartate, dar m-am gandit sa profitam cat se mai poate de zborurile ieftine spre America de Nord, deoarece nu cred sa dureze foarte mult aceste preturi (gasiti detalii AICI). Asa ca, de la San Francisco trecem la insoritul Miami!



Daca nu aveti viza de SUA, este bine sa stiti ca rata de refuz a scazut sub 10% in perioada 2013 - 2014. Cu alte cuvinte, peste 90% dintre cei care au aplicat pentru viza, au si primit-o. Asadar, desi nu va pot garanta ca o veti si primi daca aplicati, daca nu aveti niscaiva ganduri ascunse, eu zic ca sansele sunt in favoarea dvs. Totusi, ca sa nu riscati sa pierdeti banii, cel mai sigur este sa cumparati biletele de avion, DUPA ce aveti viza.

Nota: ca sa nu iasa "scorurile" foarte mari, am ales un interval de numai o saptamana pentru vacanta in Miami. Dar daca tot mergeti pana acolo si bugetul va permite, ar merita sa stati macar 10 - 14 zile, eventual sa vizitati si capitala mondiala a parcurilor de distractii, Orlando sau sa faceti o croaziera prin insulele din Caraibe.


Zborul dus-intors: 411€/persoana



Am ales un zbor la un super pret (numai 411€) pentru perioada 14 -21 iunie, cu Tarom si Air France (escala la Paris).. Zborurile "sunt legate" si le cumparati pe acelasi bilet de pe site-ul Air France sau de pe site-ul partenerilor KLM. Iata si detaliile (simulare pe site-ul KLM):


Daca preferati alte durate pentru conexiuni sau alte date, gasiti zboruri suficiente deocamdata la acest pret atat la KLM/Air France.


Cazarea: de la 285€/persoana


Pentru cazare, am ales doua variante, relativ apropiate ca si pret.

1. YVE Hotel**, notat cu 4 din 5 pe TripAdvisor. Pret: 570€/ camera savvy king - double use/ 7nopti. Asadar: 285€/persoana.

Am gasit acest pret pe otel.com. Nu am mai rezervat cazare prin ei, dar vad ca au nota buna pe TrustPilot (8 din 10), pe baza a 1600 de recenzii.


Despre YVE Hotel, Booking zice asa:
Situat la doar 1,6 km de Portul din Miami, acest hotel se află lângă Bayside Marketplace și Parcul Bayfront. American Airlines Arena se găsește la 5 minute pe jos. 
Toate camerele Hotelului YVE Miami sunt dotate cu TV prin cablu, mobilier din lemn și lenjerie de pat cu modele colorate. De asemenea, hotelul oferă facilități de călcat și camere cu vedere la golf. Recepția Hotelului YVE Miami are program nonstop, iar oaspeții beneficiază de acces la săli de conferințe și la un centru de fitness. Pentru un plus de confort, se asigură și depozit de bagaje. 
Biscayne Tavern servește preparate locale, cocktailuri artizanale și bere de casă, de sezon. Oaspeții pot lua micul dejun, prânzul și cina la cafeneaua Biscayne Boulevard, amplasată pe trotuar. De asemenea, pot să ia masa în cameră. 
Malul mării din Miami Beach, Lincoln Road Mall și Wynwood Design District se află la 10 minute cu mașina. Muzeul de Artă Perez se găsește la 15 minute pe jos de Hotelul YVE Miami.

2. Urbano at Brickell Hotel***


Pentru circa 90€ in plus, puteti sa alegeti hotelul Urbano at Brickell (tot nota  4/5 pe TripAdvisor) care are si o piscina draguta. Pret, pentru rezervare direct pe site-ul hotelului: 656€/camera (328€/persoana), cu posibilitatea de anulare gratuita. 




Perioada:  14 - 21 iunie 2016
Zbor: 411€/persoana
Cazare: 285€/pers (hotel 1), 328€/pers (hotel 2)
Total: 696€/pers (hotel 1), 739€/pers (hotel 2)
Plecare din: Bucuresti
Escala: Paris
Destinatie: Miami
Bagaj de cala: inclus in pret
Rezervare bilete de avion: pe site-ul KLM sau pe site-ul Air France
Rezervare hoteluri:


Preturile sunt valabile la momentul publicarii articolului.



Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
(Madalin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine