Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Ce spuneti de o alternativa interesanta la "traditionalul" all-inclusive turcesc la cinci stele? Golful San Francisco, Alcatraz, Bastionul Pescarilor si, bineinteles, podul Golden Gate va asteapta sa le vizitati la acelasi pret pe care l-ati da pentru o vacanta la un hotel mai rasarit din Antalya.


Daca nu aveti viza de SUA, este bine sa stiti ca rata de refuz a scazut sub 10% in perioada 2013 - 2014. Cu alte cuvinte, peste 90% dintre cei care au aplicat pentru viza, au si primit-o. Asadar nu va pot garanta ca o veti primi daca aplicati, dar, daca nu aveti niscaiva ganduri ascunse, eu zic ca sansele sunt in favoarea dvs. Totusi, ca sa nu riscati sa pierdeti banii, cel mai sigur e sa cumparati biletele de avion, DUPA ce aveti viza.

Nota: ca sa nu iasa "scorurile" foarte mari, am ales un interval de numai o saptamana. Dar daca tot mergeti pana acolo, ar merita sa stati macar 10 - 14 zile, eventual sa vizitati si Los Angeles sau Las Vegas...


Zborul dus-intors: 411€/persoana cu KLM


Eu am ales un zbor la un super pret (numai 411€) pentru perioada 11 -18 mai, cu Tarom si KLM. Zborurile "sunt legate" si le cumparati pe acelasi bilet de pe site-ul KLM. Escala la Amsterdam. Iata si detaliile:


Daca preferati alte durate pentru conexiuni sau alte date, gasiti zboruri suficiente deocamdata la acest pret atat la KLM/Air France, cat si la Alitalia.


Cazarea: 282€/persoana


Pentru cazare, am mers pe Airbnb si ca de obicei am ales un apartament pentru doua persoane cu multe recenzii (pozitive, evident), la un pret decent: 563€, adica 282€/persoana.

Gasiti AICI toate detaliile.



Cautati singuri cazarea

Puteti sa va cautati singuri cazare, combinand metodele de mai jos:

1. Comparati preturile de pe site-urile de profil (cum ar fi Booking, Expedia, Venere, Agoda samd), folosind motoare de cautare specializate. Va recomand:


Atentie de unde cumparati! Ca sa verificati review-urile pentru site-ul de pe care cumparati cazarea, va recomand sa folositi TrustPilot.com. De exemplu, ca sa vedeti ce nota are Booking.com, faceti click AICI.


2. Merita sa inchiriati un apartament , mai ales daca sunteti un grup de cateva persoane. Eu personal am testat Airbnb.com si am fost foarte multumit. Va recomand doar doua lucruri: 

  • sa bifati optiunea "Entire place",  ca sa aveti intregul apartament la dispozitia dvs
  • sa va orientati spre chirii cu reviews pozitive de la alti utilizatori. 
Daca optati pentru Airbnb si nu aveti inca un cont creat la ei, va pot ajuta si eu cu un voucher de 18€ pe care il puteti folosi cand faceti plata cazarii catre Airbnb. Tot ce trebuie sa faceti, este sa dati click aici: Airbnb.com si apoi pe Accept Invitation. Cand il folositi, primesc si eu de la Airbnb aceeasi suma, asadar este o situatie win-win.

3. Cereti oferte agentiilor de turism pentru cazare! Veti fi surprinsi cat de des veti primi oferte mai bune decat cele disponibile pe site-urile gen Booking. 

4. Verificati pretul direct pe site-ul hotelului. Si aici s-ar putea sa aveti surprize placute...

Cand aveti informatiile din toate cele patru surse, comparati si alegeti oferta cea mai avantajoasa pentru dvs. 


Perioada:  11 - 18 mai 2016
Zbor: 411€/persoana
Cazare: 282€/persoana
Total: 693€/persoana
Plecare din: Bucuresti
Escala: Amsterdam
Destinatie: San Francisco
Bagaj de cala: inclus in pret
Rezervare bilete de avion: pe site-ul KLM
Rezervare hotel: pe AirBnb.com



Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
(Madalin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine