Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Daca va intereseaza un city break de 3 nopti in Barcelona, am gasit un pret decent din Timisoara pentru luna aprilie. De asemenea am ales si doua optiuni pentru cazare, una mai modesta, una un pic mai "pretentioasa", dar ambele cu recenzii bune. Pretul pentru zbor dus-intors, bagaj mare de mana si cazare, incepe de la 171€/pers (pentru prima optiune de cazare este inclus si micul dejun). 

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul (pe site-ul companiei aeriene) si cazarea (pe site-ul agentiei online). Gasiti toate link-urile in articol.



Perioada: 10 - 13 aprilie


Zborul dus-intors din Timisoara, cu Wizz Air:  


  • cu Wizz Discount: 318 lei + 78 lei bagaj mare de mana = 396 lei / 87€/pers
  • fara Wizz Discount: 408 lei + 124 lei bagaj mare de mana = 532 lei / 117€/pers






Oferta cazare 1: Residencia Agora84€/persoana in camera dubla, mic dejun inclus. 
Rezervarea se face pe Agoda.com
Nota 4 din 5 pe TripAdvisor si 7.8 din 10 pe Booking.

Descriere de pe Booking:
Situată lângă Campusul Mundet al Universităţii din Barcelona, această reşedinţă studenţească modernă oferă o sală de sport, o recepţie deschisă nonstop şi camere cu aer condiţionat cu acces gratuit la internet prin cablu.
Staţia de metrou Mundet este la 500 de metri. Fiecare cameră luminoasă de la Residencia Àgora BCN are un decor simplu. Toate camerele au un birou şi o baie privată. Puteţi să savuraţi un mic dejun tip bufet variat în sala de mese de la Àgora, iar băuturile şi gustările sunt disponibile la automate. De asemenea, sunt disponibile un teren de sport polivalent şi o cameră de spălătorie cu autoservire.
Residencia se află lângă velodromul olimpic şi frumoasele grădini amenajate din Parcul Labirint. Staţia de metrou Mundet oferă legături directe către centrul Barcelonei în aproximativ 15 minute. 



Oferta cazare 2: Aparthotel Bertan102€/persoana in camera dubla. 
Rezervarea se face pe Agoda.com
Nota 4 din 5 pe TripAdvisor si 8 din 10 pe Booking.

Descriere de pe Booking:
Aparthotel Bertrán este situat într-o zonă liniştită a oraşului Barcelona, la ​​5 minute de mers pe jos de gara FGC Avinguda Tibidabo şi de staţia de metrou Vallcarca.
Oferă camere spaţioase, o sală de sport şi o piscină în aer liber. Fiecare apartament de la Bertrán este dotat cu aer condiţionat şi include o cameră de zi cu TV prin satelit şi canapea. Baia privată are un uscător de păr, şi există o chicinetă cu frigider, cuptor cu microunde şi aparat de cafea. Unele apartamente au un balcon privat cu masă şi scaune. Toate apartamentele beneficiază de Wi-Fi gratuit.
La Bertrán este disponibil un mic dejun continental, pe care îl puteţi savura şi în apartamentul dvs. La 2 minute de mers pe jos se găseşte un supermarket. Recepţia este deschisă non-stop, iar de la biroul de turism puteţi închiria o maşină. Este disponibilă o parcare, la un cost suplimentar.
În centrul oraşului Barcelona se poate ajunge în 15 minute cu trenul, metroul sau autobuzul, iar în apropiere se află staţia unui autobuz de noapte. Parcul Güell se găseşte la o distanţă de puţin peste 1 km. Sarrià-St. Gervasi este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de monumente, muzee și arhitectură.



Perioada: 10  - 13 aprilie 2016
Zbor: 87€/p sau 117€/p
Cazare 1: 84€/p
Cazare 2: 102€/p
Total: de la 171€/p
Plecare din: Timisoara
Destinatie: Barcelona
Politica bagaje: inclus in pret bagaj si un bagaj mare de mana (max. 56x45x25 cm)
Rezervare bilete de avion: pe site-ul Wizz Air
Rezervare cazare: pe Agoda.com (Agoda are nota 9.2 din 10 pe TrustPilot)




Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
(Madalin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine