Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Va invit sa profitati de noua ruta Blue Air, Bacau - Madrid, care se deschide incepand cu 30 martie si sa petreceti cateva zile relaxante in capitala Spaniei. In mod cert nu veti regreta! Propunerea mea: 1 - 6 aprilie: zbor dus-intors, bagaj mare de mana si cazare 5 nopti in locatie centrala la 153€/persoana.

Nota: oferta este de tip Do It Yourself. Adica trebuie sa rezervati separat zborul la compania aeriana si cazarea la agentia online indicata (sau la orice alta agentie preferata de dvs). Gasiti toate link-urile la finalul articolului. 



Zbor din Bacau,  1 - 6 aprilie: de la 59€

Zbor Bacau - Madrid, cu Blue Air, in 1 - 6 aprilie: 269 lei/ 59€ (include si reducerea de 45 de lei pentru metoda de plata prin Transfer Bancar):





Daca doriti sa platiti cu cardul, pretul este de 314 lei / 69€ dus-intors.



Cazare: 94/pers/5 nopti


Pentru cazare va propun Hostal Tokio, unitate notata cu 8.1 din 10 pe Booking.com si cu 4 din 5 pe Tripadvisor.com.



Descrierea de pe Booking:
Stati in inima orasului Madrid! Hostal Alicante se află la 150 de metri de piaţa Puerta del Sol din Madrid şi oferă camere funcţionale, cu baie privată şi acces gratuit la internet WiFi. Această pensiune are o recepţie deschisă nonstop. Toate camerele sunt prevăzute cu sistem de încălzire, TV cu ecran plat, dulap şi telefon. Unele camere au balcon privat. Proprietatea asigură un distribuitor automat de băuturi calde şi reci. Există şi un depozit de bagaje. Personalul proprietăţii poate oferi informaţii turistice privind zona din jur.
Există o gamă largă de baruri tapas, restaurante şi magazine la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de proprietate. Puteţi accesa reţeaua de tren şi metrou din gara Puerta del Sol, aflată la 200 de metri de Hostal Alicante. Gran Vía este la 400 de metri de pensiune, iar Plaza Mayor este la 250 de metri. 
O camera dubla cu baie privata si wifi gratuit, costa 188€/5 nopti, via Booking.com. Asadar, 94€/pers.


Perioada: 1 - 6 aprilie 2016
Plecare: din Bacau
Destinatie: Madrid
Zbor dus-intors: 59€/p sau 69€/p cu Blue Air (bagaj mare de mana inclus), in functie de modalitatea de plata selectata.
Cazare: Hostal Tokio, 94€/p
Total de persoana: de la 153€
Rezervare bilete de avion: pe site-ul  Blue Air
Rezervare cazare: pe site-ul Booking.com



Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
(Madalin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine