Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Malta este o destinatie si pentru relaxare si pentru vizitat. Mai ales vara si la un pret rezonabil, desigur :)

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile in articol.


Zbor: de la 110€/pers

7 -11 iunie (4 nopti), zbor din Bucuresti cu Wizz Air:

  • cu Wizz Discount: 418 lei (numai bagaj mic de mana) sau 496 lei / 110€ (bagaj mare de mana inclus)
  • fara Wizz Discount: 508 lei  (numai bagaj mic de mana) sau 632 lei / 140€ (bagaj mare de mana inclus)

Alternativa, daca doriti sa stati o perioada mai lunga: 7 -18 iunie (11 nopti) :

  • cu Wizz Discount: 288 lei (numai bagaj mic de mana) sau 366 lei/ 81€ (bagaj mare de mana inclus)
  • fara Wizz Discount: 378 lei (numai bagaj mic de mana) sau 502 lei/ 111€ (bagaj mare de mana inclus)

Simulare 7 -11 iunie:



Simulare 7 - 18 iunie:






Cazare 1: 85€/pers



Prima varianta de cazare pe care v-o propun este Luna Holiday Complex***, notat cu 7.6 din 10 pe Booking. In perioada 7 -11 iunie cazarea va costa 170€/camera via Otel.com, agentie notata cu 8 din 10 pe TrustPilot.

Iata si descrierea hotelului de pe Booking:
Complexul Luna Holiday oferă cazare în sistem self-catering, la 400 de metri de plaja golfului Mellieha. 
Are 2 piscine mari și o varietate de baruri și restaurante. 
Apartamentele de la Luna Holiday sunt bine echipate, cu chicinetă și zonă de living. În holul hotelului oaspeții au la dispoziție Wi-Fi gratuit. 
Restaurantul are terasă panoramică şi găzduieşte seri tematice, cum ar fi cină cu preparate de rotiserie sau grătare. Oferă divertisment live. Acest complex de 3 stele are, de asemenea, un mic magazin alimentar.








Cazare 2 (cu mic dejun inclus): 93€/pers




A doua varianta de cazare pe care v-o propun este Paradise Bay Resort Hotel****, notat cu 7 din 10 pe Booking. In perioada 7 -11 iunie cazarea va costa 186€/camera cu vedere la mare, mic dejun englezesc inclus, via Otel.com.

Iata si descrierea hotelului de pe Booking:

Hotelul Paradise Bay oferă unităţi de cazare cu TV prin satelit, minifrigider şi balcon cu vedere la mare, 3 piscine în aer liber și terase la soare spațioase. Hotelul are vedere la insulele Gozo și Comino. 
Pe timpul verii, oaspeții pot beneficia de plaja privată a Hotelului Paradise. Pe tot parcursul anului sunt disponibile cursuri de scufundări și diferite sporturi acvatice. În timpul lunilor mai reci, hotelul pune la dispoziție o piscină interioară încălzită. 
Fiecare cameră oferă tot confortul modern. Hotelul are personal poliglot dedicat, care este întotdeauna la dispoziția oaspeților. Zilnic este servit un mic dejun englezesc bogat. Masa de prânz și cina sunt servite sub forma unui bufet mediteranean bogat, iar un meniu à la carte este, de asemenea, disponibil. În plus, oaspeții care doresc să ia masa cu prietenii vor beneficia de tarife reduse la restaurant, iar pe toată durata zilei se pot bucura de băuturi răcoritoare, vin local și bere. 
La cerere, oaspeții se pot relaxa în cada cu hidromasaj și la saună, putând profita și de tarifele reduse la masaje. Hotelul are 4 săli de conferințe, cu o capacitate de până la 180 de persoane.
În perioada iernii, oaspeții al căror sejur este de minim 3 nopți pot utiliza gratuit o mașină pe toată durata sejurului. Autobuzele care opresc în stația din apropiere circulă spre port, de unde pleacă ambarcaţiuni către insula Gozo.




Perioada: 7 - 11 iunie 2016
Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Malta
Zbor cu Wizz Air: 110€ (cu Wizz Discount) sau 140€ (fara)
Cazare: 
  • 85€/p in camera dubla, la Luna Holiday Complex***
  • 93€/p in camera dubla,  la Paradise Bay Resort Hotel****
Total de persoana: de la 195€
Rezervare bilete de avion: pe site-ul  Wizz Air
Rezervare cazare:
Daca nu doriti sa inchiriati o masina sau sa luati un taxi, din cate vad pe Rome2Rio.com, puteti sa luati autobus de la aeroport pana in apropierea ambelor hoteluri. Mai multe detalii gasiti si pe site-ul Malta Public Transport.



Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
(Madalin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine