Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]



Foto: hibarufishinglodge.com
Acuma nu zic ca Rep Dominicana, Cuba ori Thailanda nu sunt destinatii exotice... Sigur ca sunt! Dar, cel putin eu, cand ma gandesc la un loc cu adevarat exotic, imi vin mai degraba in minte destinatii precum Seychelles, Polinezia Franceza (poate Bora Bora va aprinde un beculet) sau... Maldive. Daca aveti un buget de vacanta rezonabil, va recomand sa nu ratati sub nici o forma acest paradis din Oceanul Indian! Incerc sa va ajut si eu in acest articol cu o propunere de vacanta la un pret decent. 



Desi este un lucru relativ cunoscut ca Maldivele nu sunt o destinatie ieftina (cu atat mai putin in sezonul uscat) . inca exista multi turisti care au un soc cand afla la cat poate sa ajunga un transfer cu avionul din Male (apropos, in functie de distanta, uneori poate sa fie mai scump decat biletul de avion spre Maldive) ori o masa la un restaurant a la carte, dintr-un resort de lux.

Ca sa aveti cat mai putina bataie de cap cu astfel de calcule, am urmarit sa includ cele de mai sus in pretul pe care trebuie sa il platiti pentru cazare. Si, desigur, am cautat (si am gasit) o casa de oaspeti cu un raport calitate-pret excelent!

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul pe site-ul companiei aeriene, iar pentru cazare si transferuri sa contactati direct casa de oaspeti Hibaru Fishing Lodge. Gasiti toate link-urile in articol. 


Zborul Bucuresti - Male - Bucuresti: 509€/pers

  • Zbor Bucuresti - Male, 11 (ajungeti in 12) martie - 19 martie, 509€/pers, cu Fly Dubai, cu escala in Dubai. 
Orar relativ bun, 14h30 la dus (ajungeti dimineata in Male), 17h30 la intors (escala scurta si in Colombo, Sri Lanka). 

La nevoie, puteti sa schimbati gratuit perioada zborului cu pana la 24 de ore inainte de zbor (si veti plati numai eventuala diferenta de pret).

Atentie, locurile sunt limitate la acest pret. La momentul scrierii articolului, mai erau 5 la dus, 6 la intors. In cazul in care acest pret nu va mai fi valabil pentru perioada mentionata de mine, puteti sa cautati voi alte date, deoarece este un pret promotional oferit de Fly Dubai pentru zborurile efectuate in perioada 1 februarie - 30 aprilie (detalii AICI). Trebuie doar sa fiti atenti la orar, daca nu doriti sa petreceti cate o noapte si in Dubai.






Transfer dus-intors Male - insula Dharavandhoo cu avionul +
cazare 7 nopti la Hibaru Fishing Lodge, + 3 mese/zi 
la 630€/pers


Pentru cazare am ales casa de oaspeti Hibaru Fishing Lodge, o investitie a unei familii din Baia Mare (si probabil singura investitie romaneasca din Maldive).

Cat efort si cata munca a presupus acest demers va las sa va lamuriti singuri, citind articolele de AICI si de AICI. Mie mi-au castigat tot respectul si in mod sigur ma voi caza la ei cand voi ajunge in Maldive.

Intre timp iata si descrierea locatiei, preluata de pe hibarufhisinglodge.com:

"Hibaru Fishing Lodge este o casa de oaspeti situata pe insula Dharavandhoo din atolul Baa. Atolul este format din 105 recife de corali. Aceste recife strapung suprafata apei formand 61 de insule cu vegetatie si un numar variabil de bancuri de nisip. Insula Dharavandhoo este o insula tipica de pescari cu o lungime de 1330m si o latime de 480m. Plajele magnifice din jurul insulei se pierd usor in apele calde ale lagunei si ale recifului – locul ideal pentru snorkeling si innot in conditii de siguranta.  
Dharavandhoo se afla la circa 117 km de Male

Insula este inconjurata de ape limpezi cunoscute sub numele de " Dharavandhoo Thila '& Hanifaru Bay; care sunt renumite printre scafandri din intreaga lume, este un sanctuar pentru vietatile marine, inclusiv diavolul de mare gigant (Manta ray) si rechinii balena (whale sharks). Hanifaru Bay, care este cunoscut pe plan local ca Vandhumaafaru Adi este considerat a fi unul dintre putinele locuri din lume unde rechinii-balena se aduna pentru a se imperechea. Golful in mod regulat vede unele dintre cele mai mari aglomerari de Manta ray la nivel mondial cu pana la o suta de indivizi in interior atunci cand mareea impinge plancton in golf.  
Casa noastra de oaspeti, situata pe o insula locuita, va ofera posibilitatea de a interactiona si experimenta cultura exotica a acestei natiuni. De la mestesuguri locale la muzica, de la pescuit si de constructii de barca la copiii care se joaca pe strazile cu nisip, te vei simti cufundat intr-o lume cu totul speciala - o aventura pe care nu o poti experimenta intr-un resort. Descopera o destinatie tropicala, fii un pic diferit si evita locurile turistice obisnuite, fara a pierde caracteristicile acestor insule extraordinare: lagune, plaje cu nisip alb, cu palmieri, diversitate de viata marina si recifele de corali absolut fantastice. Hibaru Fishing Lodge va ofera adevarata experienta Maldiviana.  
Hibaru Fishing Lodge este o necesitate pentru pescari, fiind baza perfecta pentru urmatoarea aventura de pescuit. Hibaru Fishing Lodge este pentru grupuri de pescari, familii cu copii, tineri indragostiti sau chiar grupuri de prieteni, avand posibilitatea sa cazeze un numar maxim de pana la 14 persoane simultan. Cu noi vei trai o experienta de neuitat!"



Oferta speciala de la Hibaru Fishing Lodge pentru 2 persoane in camera dubla: 1260 EUR /7 nopti, adica 630/pers.

Pretul include:
  • camera dubla cu aer conditionat
  • 3 mese si apa in timpul meselor
  • transferul cu avionul din Male in Dharavandhoo si retur (durata 18 minute, fata de 2 ore 30 minute cat ar dura cu barca de viteza)
  • 12% taxele maldiviene
Ce mai puteti sa faceti pe insula:
  • snorkelling 
  • scufundari in probabil cel mai bun loc din lume – Hanifaru Bay 
  • descopera plaja minunata a insulei Dharavandhoo 
  • vizita unor insule pustii si bancuri de nisip 
  • sa innoptezi ca Robinson Crusoe pe o insula pustie 
  • sa savurezi un picnic pe una din plajele izolate din apropiere 
  • rasfatati-va cu un masaj sau tratament la resorturile din apropiere


Perioada la destinatie: 12 - 19 martie 2016
Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Maldive
Zbor cu Fly Dubai: 509€/pers (locuri limitate la acest tarif)
Cazare la Hibaru Fishing Lodge: 630€/pers (in camera dubla)
Regim mese: incluse in pret 3 mese/zi
Transfer: inclus in pret transfer cu avionul
Total: 1139€/pers
Rezervare bilete de avion: pe site-ul  FlyDubai
Pentru orice alte detalii si pentru rezervare cazare si transferuri, puteti sa contactati Hibaru Fishing Lodge
Si nu uitati, daca cumva nu mai gasiti bilete de avion pentru intervalul ales de mine ca si exemplu (11 - 19 martie), cautati pe site-ul FlyDubai alte date si discutati direct la Hibaru detaliile pentru transfer si cazare.



Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
(Madalin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine