Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




De cand cu ruta Bucuresti - Atena operata de catre Ryanair, avem preturi bune si spre insulele grecesti. Un exemplu ar fi zborurile spre frumoasa insula, Santorini: in plin sezon (28 iunie - 6 iulie), un zbor dus-intors costa 125€. Sigur, cu escala in Atena, dar daca doriti zbor direct aveti la dispozitie ca si alternativa charterele agentiilor de turism.

Ca sa fie pachetul complet, pe langa zbor, am cautat si o oferta de cazare cu un raport calitate-pret bun.

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul (pe site-ul companiei aeriene) si cazarea (pe site-ul hotelului, la agentiile online samd). Gasiti toate link-urile la finalul articolului.




Zbor dus-intors Bucuresti - Santorini, 125€



Veti zbura cu Ryanair, in 28 iunie - 6 iulie, pe ruta Bucuresti - Santorini, cu escala de aproximativ 3 ore in Atena. 

Zborul dus:
  • Zbor Bucuresti - Atena: 28 iunie (18:45 - 20:25)
Escala in Atena: 2h50m

  • Zbor Atena - Santorini: 28 iunie (23:15 - 00:05)

Zborul intors:
  • Zbor Santorini - Atena: 6 iulie (08:20 - 09:10)
Escala in Atena: 3h25m

  • Zbor Atena - Bucuresti: 6 iulie (12:35 - 16:15)

Pret zboruri: 125€ dus-intors:
  • Zbor dus-intors Bucuresti - Atena: 71€
  • Zbor dus-intors Atena - Santorini: 54€

Simulare Bucuresti - Atena:


Simulare Atena - Santorini:




ATENTIE: Timpul intre zboruri este mai mult decat suficient in conditii normale, mai ales ca nu aveti si bagaje de cala. Dar, daca din orice motiv intarzie prea mult primul zbor, exista riscul sa nu il mai prindeti pe al doilea. De aceea, recomand sa va calculati riscurile si sa luati in considerare si cate o noapte de cazare in Atena daca considerati necesar.

Daca doriti riscuri zero, merita sa mergeti si printr-o agentie de turism cu un zbor charter. Pretul va fi mai mare, dar eu zic ca adesea merita diferenta (zbor direct, orar bun, bagaje de cala incluse samd).




Cazare: 172€/pers/8 nopti cu mic dejun

Pentru cazare va propun Narkissos Hotel, unitate notata cu 8.2 din 10 pe Booking.com si cudin 5 pe Tripadvisor.


Iata si descrierea hotelului de pe Booking:
Situat la doar 70 de metri de plaja cu nisip negru din Kamari, de pe Insula Santorini, Hotelul Narkissos pune la dispoziţie camere cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi balcon cu vedere la Marea Egee sau la grădină. 
Hotelul oferă un mic dejun tip bufet, un internet café şi un snack bar. Camerele beneficiază de multă lumină naturală şi au podea cu gresie. Sunt dotate cu TV prin satelit şi frigider. Toate unităţile de cazare includ baie privată cu duş şi uscător de păr. La cerere sunt disponibile pătuţuri de copii. 
Barul hotelului serveşte băuturi şi cafea până seara târziu. Oaspeţii se pot destinde sub pergola de pe terasă sau pot urmări emisiuni TV în lounge. La 30 de metri de hotel este o piscină comună. Chiar lângă proprietate puteţi găsi un supermarket şi o brutărie. Staţia autobuzului local este la doar 30 de metri de proprietate. 
Hotelul Narkissos se află la mai puţin de 3 minute de mers pe jos de baruri pe plajă, restaurante şi magazine. Fira, capitala insulei Santorini, este la 10 km, aeroportul se află la 4 km, iar portul din Santorini este la 9 km.
8 nopti in camera dubla, cu mic dejun, aer conditionat si Wifi, costa 344€, adica 172€/pers, via Booking.com.




Perioada: 28 iunie - 6 iulie 2016
Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Santorini
Zbor dus-intors: 125€/p (bagaj mare de mana inclus)
Cazare: 172€/p (in varianta cu mic dejun inclus)
Total de persoana:  297€/p
Rezervare bilete de avion: pe site-ul Ryanair
Rezervare cazare: pe Booking.com


Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine