Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Va propun pentru perioada 8 - 12 iunie o minivacanta in Goreme, Cappadocia, orasul sculptat in roca vulcanica, situat la intrarea in Parcul National Goreme, parc care face parte din patrimoniul cultural UNESCO. Cred ca imaginile vorbesc de la sine, asa ca trecem la detaliile calatoriei...

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul (pe site-ul companiei aeriene) si cazarea (pe site-ul hotelului, la agentiile online samd). Gasiti toate link-urile la finalul articolului.
Daca nu mai gasiti pretul prezentat de mine la avion pentru 8 - 12 iunie, incercati si pentru alte date deoarece aveti de unde sa alegeti :)


Veti zbura din Bucuresti via Istanbul spre Kayseri, Turcia, cu Pegasus Airlines. De acolo mai aveti circa 70 km pana in Goreme (aproximativ 1 ora cu masina).





Zbor Bucuresti - Kayseri: 96€ dus-intors

Zbor dus-intors Bucuresti - Kayseri (escala in Istanbul), cu Pegasus Airlines,  in 8 - 12 iunie, la 96€ (bagaj de mana de max 8 kg inclus in pret):






Transfer Kayseri - Goreme: 30€ dus-intors

Pe site-ul Goreme.com am gasit transfer de la aeroportul din Kayseri in Goreme la 15€ pe sens/persoana. Pentru rezervare, trebuie sa trimiteti mail la info@goreme.com.

ATENTIE: aproape toate hotelurile (inclusiv cele recomandate de mine) ofera transfer contra-cost din Kayseri, asa ca merita cand rezervati hotelul sa intrebati si care ar fi costul pentru transfer. S-ar putea sa iesiti chiar mai ieftin...





Cazare 1: Turquaz Cave Hotel: 68€/pers


Prima optiune de cazare este Turquaz Cave Hotel, unitate notata cu 9 din 10 pe Booking si cu 4.5 din 5 pe Tripadvisor.



Descrierea unitatii de pe Booking.com:
Hotelul Turquaz Cave este situat între stâncile cu forme neobișnuite din parcul Göreme Tarihi Milli. 
Hotelul oferă camere în stil tradițional, cu internet prin modem disponibil gratuit. Hotelul Turquaz Cave oferă camere fermecătoare de tip peșteră, care sunt în armonie cu peisajul din împrejurimi. Camerele sunt izolate fonic şi includ o baie privată cu duş. 
Hotelul Turquaz Cave oferă oaspeților posibilitatea de a închiria mașini și biciclete pentru a face excursii prin parc. La hotel există și un birou de turism care vă poate ajuta să vă organizaţi călătoriile. 
Hotelul are o terasă de unde se poate admira priveliștea. Dimineața, Hotelul Turquaz Cave oferă un mic dejun tip bufet. Este disponibilă o parcare gratuită. 
La un cost suplimentar este oferit un serviciu de transfer de la/la aeroporturile Kayseri și Nevsehir.




O camera dubla tip pestera (construita cu roci vulcanice originale) cu mic dejun costa 136€/4 nopti, adica 68€/persoana, via Booking.com.









Cazare 2: Royal Stone Houses: 77€/pers

A doua optiune de cazare este Royal Stone Houses, unitate notata cu 9.2 din 10 pe Booking si cu 4.5 din 5 pe Tripadvisor (incredibile reviews au unitatile de cazare din Goreme)

Descrierea unitatii de pe Booking.com:
Acest hotel este situat printre formațiunile stâncoase hoodoo aflate în valea unică a orașului istoric Goreme. Proprietatea oferă o terasă cu vedere la regiunea Cappadocia și camere spațioase cu aer condiționat și WiFi gratuit. Unităţile de cazare de la Royal Stone Houses sunt decorate cu gust şi îmbină elemente de design moderne și tradiționale, creând o ambianţă specifică regiunii Cappadocia. Acestea oferă TV LCD, minibar și facilități de ceai/cafea. Toate unităţile de cazare au halate de baie, iar unele dintre acestea oferă cadă cu hidromasaj. 
Dimineaţa puteţi savura micul dejun tradițional turcesc în timp ce admiraţi baloanele cu aer cald care plutesc deasupra văii. Oaspeții pot lua masa în interior sau în aer liber, pe terasă. Proprietatea oferă, la un cost suplimentar, servicii de transfer de la/la Aeroporturile Kayseri și Nevsehirla. Oaspeții pot pleca în excursii cu diverse tematici, organizate individual sau pentru grupuri. 
Proprietatea organizează plimbări cu balonul cu aer cald cu un număr variabil de pasageri. De asemenea, proprietatea poate organiza seri cu specific turcesc, spectacole cu dervişi rotitori și plimbări cu vehicule ATV. În plus, oaspeţii hotelului pot beneficia de servicii gratuite de transfer de la/la staţia de autobuz din Göreme. 
Centrul orașului Goreme se află la numai 5 minute de mers pe jos de Royal Stone Houses. De asemenea, oaspeții pot face rezervări pentru plimbări cu balonul cu aer cald, pentru a explora formațiunile stâncoase și văile adânci ale regiunii Cappadocia.

 O camera dubla cu mic dejun costa 144€/4 nopti, adica 77€/persoana, via Booking.com.




Perioada: 8 - 12 iunie 2016
Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Goreme, Cappadocia
Zbor dus-intors: 96€/p 
Bagaj de mana: inclus in limita a 8 kg (daca aveti nevoie de bagaj mai mare, biletul cu bagaj de cala inclus costa numai cu 13€ in plus, asadar 109€/p)
Transfer dus-intors: 30€/p
Cazare: 68€/p 
Mic dejun: inclus in pret
Total de persoana:  de la 194€/p
Rezervare bilete de avion: pe site-ul Pegasus Airlines
Rezervare transfer: intrebati la hotel sau trimiteti mail la info@goreme.com
Rezervare cazare 1: pe Booking.com
Rezervare cazare 2: pe Booking.com



Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine