Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Wizz Air nu a ramas indiferent la intrarea Blue Air si Ryanair pe rutele interne si a anuntat astazi, printr-o conferinta de presa, introducerea zborurilor pe ruta Cluj-Napoca  - Bucuresti incepand cu luna iulie. Din septembrie vor incepe si zborurile din Bucuresti spre Budapesta.


Ruta Cluj-Napoca - Bucuresti

Cursa Cluj-Napoca va fi operata din 22 iulie, cu 6 zboruri saptamanale, in fiecare zi din saptamana, mai putin sambata. 

Zborul va avea loc în cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre Bucuresti, iar cel de retur, de la Bucuresti la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni.

Preturile pentru Cluj - Bucuresti incep de la 39 de lei pe sens (sigur, locuri limitate la acest pret si este inclus numai bagajul mic de mana).



Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver:
 "Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca - BucureÅŸti, cu o frecvenţă de ÅŸase zboruri pe săptămână, mai puÅ£in sâmbăta. Zborul va avea loc în cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre BucureÅŸti, iar cel de retur, de la BucureÅŸti la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni. PreÅ£urile biletelor pornesc de la 39 de lei. 
Cluj-Napoca - BucureÅŸti este o rută care se încadrează în creÅŸterea capacităţii pe care ne-o dorim să o obÅ£inem în 2016. România reprezintă o piaţă importantă pentru noi, de asemenea, noua cursă care va fi introdusă va fi una importantă pentru noi. 
Am decis să acoperim Clujul din mai multe motive - acolo este una dintre cele cinci baze ale companiei în România, a doua după Bucureşti. Este o piaţă mare, cu potenţial, care nu era deservită de celelalte companii low-cost. Este în avantajul nostru să oferim astfel de curse interne. În ultimul an, Wizz Air a adăugat pe listă 20 de aeroporturi. Avem peste 100.000 de zboruri pe an""


Ruta Bucuresti - Budapesta

Zborurile pe ruta BucureÅŸti – Budapesta vor fi lansate pe 19 septembrie, cu 4 zboruri pe saptamana, in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica.

Preturi incepand de la 54 de lei (cu Wizz Discount) / 99 lei (fara Wizz Discount).


Perioada de rezervare: incepand cu 19 ianuarie 2016 
Perioada de calatorie: incepand cu iulie/septembrie 2016
Plecari din: Cluj-Napoca, Bucuresti
Destinatii: Bucuresti, Cluj-Napoca, Budapesta
Politica bagaje:  inclus in pret un bagaj mic de mana (42x32x25 cm)
Rezervari: pe site-ul Wizz Air





Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi stiri din domeniu, oferte sau promotii bune, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine