Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Nisa este un loc perfect pentru o vacanta pe Coasta de Azur. De aici, daca doriti, puteti sa va programati cu mijloacele de transport in comun (tren/bus) si alte iesiri spre Monte Carlo sau Cannes.

Vedeti voi cum va planificati timpul pentru vizitat in aceasta "excursie", dar va recomand sa nu treceti nepasatori pe langa Hotelul Negresco (ar fi si greu, deoarece este la cateva minute de mers pe jos de locatia pe care v-o recomand pentru cazare).

Fondat de fiul unui hangiu din București, Hotel Negresco din Nisa este astăzi unul dintre cele mai bune hoteluri din lume, membru al asociației The Leading Hotels of the World. Gasiti AICI mai multe informatii, daca va intereseaza. Ca fapt divers, cazarea aici in perioada sejurului ales de mine, v-ar costa 840€/camera/4 nopti, adica 210€/camera/zi. Un pret rezonabil, zic eu...



Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile in articol. Sigur, puteti sa schimbati perioada si durata sau optiunile de cazare dupa propriile gusturi si pretentii.


Zbor: 65€/pers 

Zborul dus-intors cu Blue Air va costa in 3 - 7 aprilie 65€/pers.

Pretul include reducerea de 10€ pentru modalitatea de plata prin transfer bancar sau depunere numerar. In pret este inclus si un bagaj mare de mana.






Cazare: de la 98€/pers/4 nopti in camera dubla


Pentru cazare am ales Hotel Danemark**, unitate notata cu 8.3 din 10 pe Booking si cu 4 din 5 pe TripAdvisor.


Descriere de pe Booking:
Aflat la numai 300 de metri de celebra Promenade des Anglais şi la 1,8 km de centrul vechi din Nisa, hotelul Danemark are o grădină şi o terasă mobilată. 
Conexiunea Wi-Fi este gratuită în toate zonele. Camerele sunt prevăzute cu TV cu ecran plat şi birou. Cele mai multe camere au o baie privată cu duş sau cadă şi articole de toaletă gratuite. Unele camere au acces direct la terasă. Proprietatea serveşte un mic dejun continental, care poate fi savurat afară, pe terasă, dacă vremea este frumoasă. 
Activităţile disponibile în apropiere includ drumeţii, ciclism şi sporturi nautice. Muzeul de Arte Frumoase din Nisa este la numai 20 de metri, iar Parc Phoenix este la 4,1 km. Puteţi găsi diverse autobuze la mai puţin de 5 minute de mers pe jos, oferind acces direct la Gara Nice-Ville, centrul vechi şi Aeroportul Nice Côte d'Azur, aflat la 5,4 km. Piaţa Masséna este la 20 de minute de mers pe jos. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.


Fie direct de pe site-ul hotelului, fie de pe Booking.com, puteti sa rezervati:
  • camera dubla cu toaleta comuna, la 198€ 
  • camerad dubla, la 276€



Simulare de pe site-ul hotelului:




Simulare de pe Booking.com:




Perioada: 3 - 7 aprilie 2016
Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Nisa, Coasta de Azur
Zbor dus-intors cu Blue Air: la 65€/p (bagaj mare de mana inclus)
Cazare: de la 98€/p
Total: de la 163€/p

Rezervare bilete de avion: pe site-ul Blue Air
Rezervare cazare: 


Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine