Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Fara doar si poate Coasta Amalfi este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei, atat datorita peisajelor naturale spectaculoase cat si arhitecturii oraselor din zona. Prin urmare, ma gandesc ca ar fi frumos sa ne bucuram si noi de ele...

De asemenea, nu uitati ca langa Napoli va asteapta si Vezuviul, precum si orasele ingropate de acesta, Pompeii si Herculaneum!


Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul, transferul si cazarea. Gasiti toate link-urile in articol. Sigur, puteti sa schimbati perioada si durata sau optiunile de cazare dupa propriile gusturi si pretentii.


Veti zbura din Bucuresti spre Napoli si inapoi cu Blue Air. Am ales doua optiuni de cazare pentru doua date diferite, una mai ieftina, una ceva mai scumpa: in orasul Salerno (unde puteti ajunge cu tren sau autobus) sau "mai in mijlocul actiunii", in Agerola (unde puteti ajunge cu autobusul). Din ambele locatii aveti la indemana autobusele SITA care va plimba peste tot de-a lungul coastei. 






In 2 - 9 iunie, la 231€/pers


Zbor Bucuresti - Napoli: de la 65€/pers

Zborul dus-intors cu Blue Air va costa in 2 - 9 iunie 65€/pers.

Pretul include reducerea de 10€ pentru modalitatea de plata prin transfer bancar sau depunere numerar. In pret este inclus si un bagaj mare de mana.






Cazare/transfer: in Salerno la B&B San Pietro A Corte, 166€/pers

Prima optiune de cazare este B&B San Pietro A Corte din centrul istoric al orasului Salerno, unitate notata cu 4 din 5 pe TripAdvisor si cu 8 din 10 pe Booking.


Pret pentru 7 nopti, 2- 9 iunie: 314€/camera dubla, cu mic dejun, adica 157€/pers.




Pentru transfer din Napoli in Salerno, puteti sa folositi trenul. Gasiti pe site-ul TrenItalia bilete de la 4.30€/pers/sens. Sa rotunjim transferul la 9€/pers/dus-intors.






In 16 - 23 iunie, la 325€/p


Zbor Bucuresti - Napoli, de la 85€/pers

Zborul dus-intors cu Blue Air va costa in 16 - 23 iunie 85€/pers.

Pretul include reducerea de 10€ pentru modalitatea de plata prin transfer bancar sau depunere numerar. In pret este inclus si un bagaj mare de mana.



Cazare/transfer in Agerola la B&B Miramare, 240€/pers 

A doua optiune de cazare este B&B Miramare (din zona San Lazarro, comuna Agerola), unitate notata cu 5 din 5 si Certificat de Excelenta pe TripAdvisor si cu 9 din 10  pe Booking.


Descriere de pe Booking:
Situat la o altitudine de 600 de metri, la 20 de minute de mers cu mașina de coastă, B&B Miramare se află la 200 de metri de stația autobuzului care face legătura cu Amalfi și Positano. 
Parcarea și accesul WiFi sunt disponibile gratuit. Camerele sunt decorate în culori pastelate și au televizor și vedere la grădină. În fiecare dimineață este servit un bufet de mic dejun cu produse dulci și sărate, inclusiv preparate de casă. 
Situată în zona San Lazzaro, proprietatea se află la 18 km de Amalfi și la 10 minute de mers cu mașina de Sentiero degli Dei. Positano este la 50 de minute de mers cu mașina.


Pret pentru 7 nopti, in 16 - 23 iunie: 455€/camera dubla, cu mic dejun si anulare gratuita, adica 228€/pers.




Conform site-ului Rome2Rio, puteti sa ajungeti din Napoli in Agerola (statia din San Lazarro) cu autobusele SITA, linia 5080, pentru circa 6€/pers. De acolo mai aveti circa 200 de metri pana la destinatie.


Gasiti AICI orarul liniei 5080.



Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Agerola sau Salerno, Italia
Zbor dus-intors cu Blue Air:
  • de la 65€/p in 2-9 iunie (bagaj mare de mana inclus)
  • de la 85€/p in 16-23 iunie (bagaj mare de mana inclus)
Cazare si transfer in Salerno: 166€/p (mic dejun inclus)
Cazare si transfer in Agerola: 240€/p  (mic dejun inclus)
Total zbor + cazare in Salerno, 2-9 iunie: 231€/p
Total zbor + cazare in Agerola, 16-23 iunie: 325€/p

Rezervare bilete de avion: pe site-ul Blue Air
Rezervare cazare in Salerno: pe Booking.com
Rezervare cazare in Agerola: pe Booking.com
Rezervare transfer Napoli - Salerno cu trenul: pe Trenitalia.it
Informatii transfer Napoli - Agerola cu busul: incepeti cautarea de pe Rome2Rio.com



Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine