Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Tineti-va bine ca nu e de gluma cu oferta asta: o saptamana intreaga in Maldive in sezonul uscat (februarie 2017) la 475€! 

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile in articol.



Zbor Bucuresti - Male, 3 - 10 februarie:345€

Veti zbura cu FlyDubai, via Dubai, in 3 - 10 februarie. Pret: 345€ dus-intors:





Cazare Kalaafaanu Retreat: 130€/p (mic dejun inclus)



Pentru cazare am ales Kalaafaanu Retreat de pe insula Hangnaameedhoo, unitate notata cu 8 din 10 pe Booking.



Descriere de pe Booking:

Kalaafaanu Retreat este un refugiu liniştit pe nisipurile albe ale Insulei Hangnaameedhoo şi oferă cazare la preţuri accesibile într-un frumos sat din Maldive. 
Proprietatea oferă un mic magazin cu articole de uz general şi acces gratuit la internet WiFi. 
Plaja este la 2 minute de mers pe jos, zona de plajă în bikini se află la 4,5 minute de mers pe jos, iar reciful este la 3 minute de mers pe jos. Kalaafaanu Retreat se află la 74 km de Aeroportul Internaţional Male. Se oferă servicii de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar. 
Camerele oferă aer condiţionat şi o bucătărie complet utilată, cu maşină de spălat vase şi cuptor cu microunde. Acestea au baie privată. Personalul de la recepţia deschisă nonstop va ajuta cu plăcere oaspeţii facilitând servicii de livrări de alimente şi asigurarea de săli de conferinţe. 
La cerere pot fi organizate excursii de pescuit, călătorii la insule de picnic, pe bancuri de nisip, de observare a delfinilor şi snorkeling.
Restaurantul proprietăţii oferă preparate locale în stil maldivian. Kalaafaanu Retreat pune la dispoziţie şi alte opţiuni de luat masa, cum ar fi room service şi facilităţi de grătar.


O camera dubla cu mic dejun inclus costa in perioada mentionata 260€ (la care mai trebuie sa adaugati impozitul de hotel de 12%), via Agoda.com.




Perioada: 3 - 10 februarie 2017
Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Maldive
Zbor cu FlyDubai: 345€/p
Cazare Kalaafaanu Retreat: 130€/p
Mic dejun: inclus
Total: 475€/p

Nu sunt incluse:

  • taxa de hotel de 12%
  • transferul (pe Booking zice ca ar costa 10$/pers/sejur, insula nefiind foarte departe de Male. Cel mai bine lamuriti direct cu unitatea de cazare).
  • restul meselor (pranz, cina)
Rezervare bilete de avion: pe site-ul FlyDubai
Rezervare cazare: pe Agoda.com

Doriti alta unitate de cazare? Cautati-o singuri, dupa buget si pretentii, comparand cele mai bune oferte de pe piata! Ca sa va ajut, am lansat in parteneriat cu Hotelscombined, varianta beta a motorului de cautare cazare PROMOTRIPS HOTELS! Incercati-l si voi aici:





Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine