Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Astazi venim cu o oferta de vacanta foarte buna pentru fascinanta Sri Lanka: zborul din Bucuresti si cazarea pentru 7 nopti la unitate cu reviews foarte bune va costa numai 476€ de persoana!

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile in articol.



Zbor Bucuresti - Male, 19 - 27 februarie: 355€

Veti zbura cu FlyDubai, via Dubai, in 19 (ajungeti in 20) - 27 februarie. Pret: 355€ dus-intors:





Cazare Delma Bungalow: 121€/p 



Ca si exemplu de cazare am ales Delma Bungalow**** din Colombo, unitate notata cu 8.2 din 10 pe  Booking si 4.5 din 5 pe TripAdvisor.


O camera dubla costa in perioada mentionata 242€ (la care mai trebuie sa adaugati 10% taxa de servicii), via Booking.com.



Perioada: 19 (20) - 27 februarie 2017
Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Sri Lanka
Zbor cu FlyDubai: 355€/p
Cazare Delma Bungalow: 121€/p
Total: 476€/p

Nu este inclusa taxa de servicii de 10% la cazare.

Rezervare bilete de avion: pe site-ul FlyDubai
Rezervare cazare: pe Booking.com

Doriti alta unitate de cazare intr-o alta zona a Sri Lankai? Cautati-o singuri, dupa buget si pretentii, comparand cele mai bune oferte de pe piata! Ca sa va ajut, am lansat in parteneriat cu Hotelscombined, varianta beta a motorului de cautare cazare PROMOTRIPS HOTELS! Incercati-l si voi aici:





Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine