Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Dupa Maldive, Sri Lanka sau Zanzibar, am lasat pe finalul ofertei Fly Dubai (despre care v-am anuntat AICI si care expira luni, 14 martie la miezul noptii) si destinatia cu pretul cel mai bun: Goa! O vacanta in 16 - 23 noiembrie, cu zbor din Bucuresti, cazare si mic dejun incluse, va costa numai 360€ de persoana!

Pentru ca v-am promis ca recomand numai locuri in care as merge si eu si pentru ca meritati ce e mai bun, va propun o unitate de cazare foarte frumoasa, cu reviews incredibile si Certificat de Excelenta pe TripAdvisor!

Daca insa doriti ceva chiar mai ieftin de atat, la finalul articolului am pus si o alternativa la cazare, cu care iesiti la un total de numai 278€ de persoana! Dar, evident, tot cu reviews bune.

Nota: 

  • oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile in articol.
  • daca cumva nu mai gasiti pretul mentionat la zbor sau la cazare pentru data luata ca si exemplu de mine, incercati si pentru alte date, deoarece sunt zboruri suficiente la pretul promotional in perioada noiembrie 2016 - martie 2017.



Zbor Bucuresti - Goa, 16 - 23 noiembrie: 246€

Veti zbura cu FlyDubai, via Dubai, in 16 (ajungeti in 17, dimineata) - 23 noiembrie 2016. Pret: 246€ dus-intors:





Cazare 1: Santana Beach Resort, 114€/p (mic dejun inclus)

Pentru cazare am ales Santana Beach Resort din statiunea Candolim, unitate notata cu un fabulos 8.9 din 10 pe Booking si cu 4.5 din 5 si Certificat de Excelenta pe TripAdvisor!





O camera dubla cu mic dejun inclus costa in 17 - 23 noiembrie 227€, via Otel.com





Cazare 2: Veeniola Holiday Home, 32€/p 


Daca doriti o optiune de cazare chiar mai ieftina, puteti sa mergeti pe Veeniola Holiday Home** (4.5/5 pe TripAdvisor si 8.3/10 pe Booking), care va costa numai 32€/persoana, via EasytoBook. In acest caz, totalul pentru sejur (zbor plus cazare) iese la numai 278€ de persoana!



Perioada: 16 (ajungeti in 17) - 23 noiembrie 2016 (datele de calatorie sunt perfect customizabile, deorarece gasiti suficiente zboruri cu Fly Dubai la pretul promotional!)
Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Goa, India
Zbor cu FlyDubai: 246€/p
Cazare la Santana Beach Resort: 114€/p (mic dejun inclus)
Cazare la Veeniola Holiday Home: 32€/p
Total (cu optiunea 1 de cazare): 360€/p
Total (cu optiunea 2 de cazare): 278€/p

Rezervare bilete de avion: pe site-ul FlyDubai
Rezervare cazare la Santana Beach Resort: pe Otel.com
Rezervare cazare la Veeniola Holiday Home: pe Easytobook.com
Pentru cautarea transferului, puteti sa va inspirati de pe Rome2Rio.com

Doriti alta unitate de cazare in Goa? Cautati-o singuri, dupa buget si pretentii, comparand cele mai bune oferte de pe piata! Ca sa va ajut, am lansat in parteneriat cu Hotelscombined, varianta beta a motorului de cautare cazare PROMOTRIPS HOTELS! Incercati-l si voi aici:





Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine