Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Gasiti la Turkish Airlines zboruri la pret bun din Cluj spre Asia (Hong Kong, Beijing, Shanghai, Kuala Lumpur, Thailanda de la 447€) si spre Africa de Sud (Johannesburg, Cape Town la 539€). 

Preturi bune, speram doar sa debuteze zborurile din luna septembrie, asa cum e planificat (dupa o amanare a lansarii rutei Cluj - Istanbul din cauza evenimentelor din Turcia). 

Nu am timp din pacate sa caut date multiple pentru preturile mentionate. Va dau cate un exemplu pentru fiecare destinatie, iar pentru alte date sapati voi direct pe site-ul Turkish Airlines.

Dupa cum puteti observa in primul exemplu pentru Hong Kong, pe site exista un display tip Calendar cu ajutorul caruia puteti sa vedeti pretul la zboruri pentru mai multe zile:
Dupa ce ati ales data, puteti sa cautati zborul pe Momondo unde veti gasi agentia care ofera pretul cel mai mic. Evident, rezervarea o faceti unde doriti.Alte destinatii la pret bun:Oferta de la: Turkish Airlines
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: difera de la destinatie la destinatie
Plecare din: Bucuresti
Destinatii: Hong Kong, China, Thailanda, Malaezia, Africa de Sud
Rezervari: gasiti cu usurinta zborurile la pret promotional pe site-ul Turkish Airlines, apoi puteti sa cautati pretul cel mai mic la agentii via Momondo pentru data aleasa de dvs.
Conditii de calatorie pe site-ul MAE

Este simplu sa iti creezi singur/a urmatoarea vacanta! Cauta, compara si alege zboruri, cazare si inchiriere masina:     
Cauta zboruriCauta cazareCauta masinaImage HTML map generator


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta.
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
Madalin
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine