Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Continuam seria de tutoriale cu al doilea video dedicat motorului de cautare zboruri al celor de la Kiwi.com

De data asta cautam zboruri cu conexiune (pentru ca nu exista directe) spre niste destinatii care stiu ca va plac: Marrakesh, Ibiza si Lanzarote (Insulele Canare).

Acest motor de cautare este banal de folosit, foarte util si tocmai de aceea este folosit "la greu" inclusiv de vanatorii de oferte.

Asa ca, de ce sa nu deveniti si voi vanatori de oferte si sa va cautati singuri zborurile care va intereseaza? Atat spre destinatiile de mai sus, cat si spre alte insule din Canare, spre alte orase din Maroc, spre alte orase din Europa (de exemplu spre Praga) ori spre aproape orice destinatie din lume.

Incercati si vedeti ce gasiti.
Nota: articol publicat in august 2016. Evident zborurile gasite in video nu o sa coincida cu zborurile pe care o sa le gasiti voi in acest moment. 


Cateva cuvinte despre Kiwi.com

  • Kiwi.com este o agentie online, adica puteti sa si rezervati prin ei zborurile gasite, daca doriti acest lucru. Pe noi insa ne intereseaza motorul de cautare zboruri, nu agentia in sine. Dupa ce ati gasit zborul, puteti sa faceti rezervarea unde doriti (de exemplu pe site-ul companiei aeriene). Un avantaj important daca rezervati prin ei: ofera garantie pentru conexiune (in caz ca intarzie, este reprogramat sau chiar anulat oricare dintre zboruri)
  • In rezultatele cautarii va apar inclusiv conexiuni intre zboruri low-cost!
  • In opinia mea, au optiuni de filtrare a rezultatelor cautarii foarte, foarte utile (cum ar fi durata escalei sau durata totala a zborului).
  • Ofera super-flexibilitate la cautare: la destinatie exista optiunea Oriunde, iar la date de calatorie optiunea Oricand!
  • Dar, sigur, are si el limitarile lui. Daca am gasi aici toate zborurile care ne intereseaza, nu am mai avea nevoie si de alte motoare de cautare. Asadar este doar una dintre uneltele de care avem nevoie ca sa gasim cele mai bune oferte la zboruri. 

Cateva cuvinte despre video:

  • Am lucrat cu varianta pentru desktop a site-ului Kiwi.com, nu cu cea pentru mobil. De aceea, recomand sa vizionati videoclipul pe calculator/laptop/tableta.
  • Nu aveti nevoie de sunet, am notat direct in video ce era de notat.
  • Urmaresc sa fac videoclipuri relativ scurte.
  • Datorita timpului liber extrem de limitat, obisnuiesc sa lucrez foarte repede, asa ca nu am pretentii de calitati artistice in editarea videoclipurilor. Vreau doar sa transmit informatia intr-un mod cat mai eficient. Daca pe alocuri vi se pare ca trec prea repede prin exemple, puteti sa puneti videoclipul pe pauza si sa repetati si voi pasii.  
  • Nu stiu daca mai e necesar sa specific, dar o fac totusi: preturile gasite in video erau disponibile in momentul in care am creat acel video. Cand repetati dvs pasii, s-ar putea sa fie disponibile alte preturi (mai mici sau mai mari, dupa caz).


Pe acelasi model, poti sa cauti si tu cele mai ieftine zboruri spre destinatia dorita


Asigura-te ca nu ratezi urmatoarele videoclipuri din serie:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine