Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Pe cand da vremea buna afara, ne pregatim de un city-break ieftin de 3 nopti (perioada 1 - 4 aprilie)  in Lisabona cu zbor direct din Bucuresti. 

Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile pe link-urile indicate mai jos (in limita disponibilitatii locurilor). Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.Pentru cazare eu va fac doar cateva propuneri, dar va recomand sa aplicati pasii din ghidul: Cum sa cauti pretul cel mai bun pentru cazare pentru a va gasi o unitate dupa gustul, bugetul si pretentiile dvs.


Zbor: 70€  sau 80€ dus-intors (in functie de modalitatea aleasa pentru plata) cu Blue Air (REZERVA ZBOR). Aveti inclus in pret si un bagaj mare de mana (55x40x20 cm si 10kg)!

Propuneri cazare:

Total: de la 122€/pers (in functie de unitatea aleasa pentru cazare)

Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare.
Simulare zbor
Simulare pentru prima optiune de cazare:


Perioada: 1 - 4 aprilie (3 nopti)
Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Lisabona


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube
MadalinNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine