Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Soare, ocean si plaja in decembrie! Va propun o vacanta ieftina de 11 nopti (perioada 7 - 18 decembrie) in Tenerife cu zbor direct din Bucuresti. 

Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile pe link-urile indicate mai jos (in limita disponibilitatii locurilor). Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.


Pentru cazare eu va fac doar cateva propuneri, dar va recomand sa aplicati pasii din ghidul: Cum sa cauti pretul cel mai bun pentru cazare pentru a va gasi o unitate dupa gustul, bugetul si pretentiile dvs.


Zbor: 98€ dus-intors (pret cu Wizz Discount), cu Wizz Air (REZERVA ZBOR)

Propunere cazare:

Alte propuneri:
Total: de la 274€/pers (in functie de unitatea aleasa pentru cazare)


Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare.

De asemenea, ca sa puteti sa vizitati insula mai usor, recomand cu caldura sa rezervati si o masina. Puteti sa comparati preturile cu usurinta pentru toti marii furnizori AICI. 

Gasiti si impresiile si recomandarile mele pentru aceasta insula in articolul: Cum a fost vacanta in TenerifeSimulare zborSimulare pentru prima optiune de cazare:


Perioada: 7 - 18 decembrie (11 nopti)
Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Tenerife


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube
MadalinNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine