luni, 10 octombrie 2016

Harta cu parolele WiFi in aeroporturi din intreaga lume


Anil Polat, un inginer IT si blogger din Statele Unite a creat o harta interactiva, care contine parolele WiFi pentru aeroporturi din intreaga lume, dar si alte informatii utile, cum ar fi locurile cu cel mai bun semnal din aeroport. Sigur, in aeroporturile unde aveti Wifi gratuit, este specificat acest lucru.

Iata, de exemplu, ce avem pentru aeroportul Schipol din Amsterdam:Aici aveti si harta (trebuie doar sa faceti click pe aeroportul dorit):

 

Sigur, din ce am vazut, mai este de lucru la ea, in sensul ca lipseste inca multa informatie, dar creatorul ei sustine ca harta este actualizata regulat (se updateaza atat parolele care au fost schimbate - deoarece multe se schimba regulat - , dar se adauga si aeroporturi noi) si acum include mai mult de 130 de coduri de acces.

Din cate am citit, se bazeaza si pe ajutorul utilizatorilor care ii trimit informatii din toate colturile lumii, care mai apoi sunt verificate si adaugate pe harta.

De curand a aparut si o aplicatie (WiFox) care functioneaza si offline si care costa aproximativ 2€.

Daca zburati numai ocazional, eu zic ca nu aveti neaparat nevoie si de aplicatie, ajunge sa va notati informatiile necesare acasa, inainte de zbor, direct de pe harta.

Daca insa calatoriti frecvent si credeti ca va ajuta, o gasiti in Google Play si in App Store.

Calatori inraiti?

Atunci nu uitati de serialul Cum sa cauti zboruri ieftine.

De exemplu, in acest video aflati cum puteti sa vedeti preturile la zboruri pe o luna intreaga, direct pe site-ul companiilor aeriene!

Iar in acesta aflati cum am gasit o vacanta in Tenerife (zbor plus cazare o saptamana) la 191€!Mai multe despre seria: Cum sa cauti zboruri ieftine


Prin proiectul PromoTrips.ro imi propun mai mult decat numai sa va prezint oferte si promotii atent alese pentru zboruri.
Vreau sa va invat cum sa cautati singuri cele mai bune preturi la zboruri si la cazare atat pentru voi, cat si pentru familia, prietenii sau chiar cititorii vostri, in cazul in care va hotarati sa va creati si voi un blog cu vacante DYI. 
Aflati mai multe in sectiunile Despre si Intrebari frecvente. 
Madalin
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu