Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Blue Air anunta noi rute:

  • Iasi - Valencia, din 4 iunie, de doua ori pe saptamana, pret minim gasit: 70€ sau 80€ dus-intors, in functie de modalitatea aleasa pentru plata (locuri limitate la acest pret)
  • Iasi - Berlin Tegel (aeroportul principal), din 3 iunie, de trei ori pe saptamana, pret minim gasit: 50€ sau 60€ dus-intors

  • Oradea - Bucuresti, din 15 decembrie, de patru ori pe saptamana, pret minim: 30€ sau 40€ dus-intors (bagaj de cala inclus)
  • Oradea - Iasi (via Bucuresti), din 15 decembrie, de patru ori pe saptamana, pret minim: 70€ sau 80€ dus-intors (bagaj de cala inclus)
  • Oradea - Torino, din 26 martie, de doua ori pe saptamana (pare ca inca nu s-au incarcat preturile pe site-ul Blue Air) si mai departe -vezi foto - spre Roma, Napoli sau Catania.

Iasi - ValenciaIasi - BerlinOradea - Bucuresti
Oferta de la: Blue Air

Cu cazarea este simplu sa rezolvati. Pentru detalii, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie. Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare.


Aici aveti trei motoare de cautare care va ajuta sa comparati si sa alegeti zboruri, cazare si rent a car:
Cauta zboruriCauta cazareCauta masinaImage HTML map generator

Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube
Invatati sa va gasiti singuri zborurile care va intereseaza, urmarind serialul CUM SA CAUTI ZBORURI IEFTINE!
MadalinNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine