Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




S-a terminat mai repede decat m-as fi asteptat duelul intre Turkish Airlines si AtlasGlobal pentru ruta Cluj - Istanbul.

In 14 octombrie (stiu, acum 10 zile, dar abia acum i-a venit randul la publicare) am primit de la acestia din urma mesajul ca vor renunta la aceasta ruta:

Compania aeriana ATLASGLOBAL a decis anularea zborurilor pe ruta Cluj-Istanbul si retur incepand cu data de 30 Octombrie 2016. Conform reglementarilor in vigoare, pasagerilor afectati de aceasta situatie, li se va restitui contravaloarea biletelor cumparate. De asemenea, compania aeriana doreste sa anunte o eventuala operare a zborului Bucuresti-Istanbul in viitorul apropiat.

Dupa ofertele intercontinentale de la 420€ dus-intors si cele spre Istanbul la 99€, Turkish a venit cu o promotie pentru destinatiile europene, printre care: Copenhaga, Praga, Barcelona, Dublin, Amsterdam, Bilbao, Helsinki, Lisabona. Aveti preturi de la:

  • de la 135€ dus-intors la agentii
  • de la 149€ dus-intors direct pe site-ul Turkish
Bagaj de cala de 40kg inclus.

Singurul dezavantaj: deocamdata fiind numai patru zboruri Cluj - Istanbul pe saptamana, in unele cazuri veti avea layover peste noapte in Istanbul (lucru potrivit ca sa vizitati si acest oras. Sigur, daca doriti acest lucru, avand in vedere situatia politica de acolo...). Dar daca va creste numarul de zboruri, legaturile vor fi din ce in ce mai bune.













Ce-ar mai fi de zis?... In cazul in care nu vor rezista ambele, mi-am dorit sa ramana Turkish datorita zborurilor intercontinentale. Mi s-a indeplinit dorinta. Sa speram ca nu vor renunta si ei, mai ales ca acum au ramas singuri pe aceasta ruta. Si ca nu vor urca preturile la cer...




Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile. Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.


Oferta de la: Turkish Airlines
Plecare din:  Cluj-Napoca
Destinatii: vezi mai sus
Perioada de rezervare: pana in 30 noiembrie
Perioada de calatorie: pana in 31 martie 2017
Politica bagaje: bagaj cala de 40kg inclus

Cu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti. Pentru detalii, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.

Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare.


Aici aveti trei motoare de cautare care va ajuta sa comparati si sa alegeti zboruri, cazare si rent a car:
Cauta zboruriCauta cazareCauta masinaImage HTML map generator

Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube
Invatati sa va gasiti singuri zborurile care va intereseaza, urmarind serialul CUM SA CAUTI ZBORURI IEFTINE!
Madalin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine