Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Gasiti din Sibiu zboruri combinate ieftine (via Memmingen) spre Moscova (VKO). Primul segment este cu Wizz Air, iar al doilea cu Pobeda Airlines (companie low-cost ruseasca care apartine de Aeroflot).

Exemplu

  • Sibiu - Moscova, 1 - 8 decembrie, 114€, escale: 3h35 la dus, 2h la intoarcere
Mie personal mi se pare cam putin doua ore intre zboruri, mai ales pe timpul iernii cand vremea poate produce intarzieri majore zborurilor. Asadar, daca doriti garantie pentru conexiunea in Memmingen (in caz ca intarzie, este reprogramat sau anulat oricare dintre zboruri), va recomand sa faceti rezervarea via Kiwi.com la 119€.
Alte date


  • 1 - 11 decembrie
  • 4 - 8 decembrie
  • 24 noiembrie  - 1 decembrie
  • 27 noiembrie - 1 decembrie
  • 4 - 11 decembrie
  • 13 - 20 noiembrieOferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile (aveti toate link-urile mai jos). Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.


Plecare din: Sibiu via Memmingen
Destinatie:  Moscova
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: noiembrie - decembrie, probabil si in alte luni
Conditii de calatorie: pe site-ul MAE
Politica bagaje: 
  • la Pobeda: bagaj de mana, lungime+latime+inaltime = max 158 cm, greutate max 10kg
  • la Wizz Air: bagaj mic de mana, 42x32x25cm si 8kg (contra cost il puteti inlocui cu un bagaj mare de mana:56x45x25cm si 10kg)

Cu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti:Pentru detalii, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.
Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare:
Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
MadalinNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine