Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]





Periodic selectez din Top 1000 Minuni ale Lumii , creat de Howard Hillman, una sau mai multe destinatii pentru care va propun variante de transport ieftin sau chiar pachete  de vacanta complete. 

Astazi ne intoarcem in Ushuaia, Tara de Foc, considerat cel mai sudic oras al lumii! Situat la numai 1000 de km de Antarctica, este si punctul de plecare al vaselor de croaziera spre continentul inghetat.


Totusi. cu oferta celor de la LATAM Airlines, acesta parca nu mai pare chiar atat de indepartat... Gasiti o noua runda de zboruri dus-intors Milano Malpensa - Ushuaia de la numai:


  • 460€ dus-intors la agentiile online
  • 485€ dus-intors direct pe site-ul LATAM

Am dat mai multe date ca si exemplu mai jos in simulari, altele gasiti direct pe site-ul LATAM. Nu cred sa dureze prea mult aceste preturi...

Aveti doua escale: in Sao Paolo si in Buenos Aires. Gasiti combinatii variate de zboruri: si cu escale mai scurte, si cu escale mai lungi. Eu personal as alege zboruri cu escala peste noapte ca sa vizitez pe scurt si orasele de mai sus. Atentie: unele zboruri sunt cu schimbare de aeroport in Buenos Aires. Daca alegeti un astfel de zbor, asigurati-va ca aveti timp suficient sa schimbati aeroportul.

Din Romania spre Milano puteti sa gasiti zboruri la preturi rezonabile din mai multe orase. Ca de obicei, trebuie sa fiti atenti la durata intre zboruri, poate la schimbat aeroporturi, cate o noapte de cazare in Italia samd.



VEZI ZBOR 19 februarie - 5 martie





VEZI ZBOR 8 - 22 martie




VEZI ZBOR  14 februarie - 5 martie






VEZI ZBOR  23 februarie - 8 martie




Pentru ca tot vorbim de Antarctica, va recomand cu caldura documentarul Exploratorul (il gasiti integral pe YouTube), care prezinta viata lui Emil Racovita, inclusiv participarea lui la expeditia "Belgica".


Oferta de la: Latam Airlines Group
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: februarie - martie 2016 (posibil si in alte luni)
Plecare din:  Milano Malpensa
Escale: Sao Paolo, Buenos Aires
Destinatie:  Ushuaia
Rezervari zboruri: 




Creeaza-ti singur urmatoarea vacanta! Cauta, compara si alege zboruri, cazare si inchiriere masina:
Cauta zboruriCauta cazareCauta masinaImage HTML map generator


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
Madalin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine