Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Dupa cum stiti, bagajul de cala nu este inclus in pret la companiile low-cost. Ba, mai nou, de voie, de nevoie, si companiile de linie au introdus tarifele light, care includ numai bagajul de mana (vezi KLM, Lufthansa, Alitalia si multe altele...).

Pe deasupra, companiile pot sa fie foarte stricte daca dimensiunile ori greutatea sunt depasite fie si cu numai cativa cm/cateva kg si ajungeti cu usurinta sa platiti cateva zeci de euro in plus.

Asadar, ca sa nu aveti surprize la aeroport, fie ca aveti sau nu si bagaj de cala, este foarte important sa tineti cont de restrictiile pentru bagajul de mana.

Producatorul de genti de calatorie Gate8 a sarit in ajutorul calatorilor si a creat o lista cu restrictiile (de dimensiune si greutate) pentru bagajul de mana de la peste 135 de companii. Ei pretind ca este cea mai completa lista disponibila pe internet si promit ca o vor updata periodic.

Companiile aeriene sunt ordonate alfabetic si, pe langa dimensiunile, greutatea si numarul de bagaje acceptate gratuit, aveti si un link catre site-ul companiei, ca sa faceti o verificare si direct "la sursa".

In acest moment (1 ianuarie 2019) la companiile low-cost care zboara de la noi, aveti inclus in pret asa:

  • Blue Air: un singur bagaj de mana, 55x40x20cm si 10kg SURSA
  • Ryanair: un bagaj mic de mana, 40x20x25cm (trebuie sa incapa sub scaun). Al doilea bagaj de mana mai mare, de 55x50x20cm si max 10 kg (pe care il puteti lua la bord) este inclus doar daca cumparati serviciul de imbarcare prioritara. SURSA
  • Wizz Air: un bagaj mic de mana, 40x30x20cm si 10kg.  Al doilea bagaj de mana mai mare, de 55x40x23cm si max 10 kg (pe care il puteti lua la bord) este inclus doar daca cumparati serviciul de imbarcare prioritara. SURSA
  • Vueling: un singur bagaj de mana, 55x40x20cm si 10kg SURSA
  • Pegasus: un bagaj de mana, 55x40x20cm si 8kg plus un bagaj mic, 35x20x20cm SURSA

Asa arata lista:

VEZI LISTA COMPLETA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine