Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Ca de obicei, din Belgrad avem super preturi in ultima oferta Qatar Airways:






Bagaj mana Bagaj cala Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte Fara schimbare aeroport
check check 1 check check check
Calificativ zbor5*



Daca va intrebati de ce Qatar are din Belgrad preturi atat de bune si din Bucuresti nu:

Motivele ar fi mai multe, dar principalul ar fi: datorita preturilor practicate de competitori. 

Daca o companie aeriana vine cu un pret super bun, celelalte se vor alinia si va incepe un razboi al preturilor. Dupa cum adesea avem si din Belgrad, unde Etihad a "stricat" piata. Daca nu ma credeti, aruncati o privire la articolele din trecut pentru zboruri din Belgrad. 

Belgrad nu e singular. Si Sofia trece momentan prin asa ceva: la bulgari totul a inceput, daca retin bine, cu cate un zbor la aprox 350€ practicat din cand in cand de Qatar. Apoi a venit Turkish cu Zanzibar la acelasi pret. FlyDubai nu putea sa nu raspunda la aceste preturi si a venit cu Bangkok la 287 euro. Le-am semnalat pe toate in acest articol.

Si la zborurile din Budapesta "se incinge" adesea treaba. Nu de multa vreme a fost "razboi" Qatar vs Turkish vs Emirates pentru Asia si KLM/Air France vs LOT Polish pentru America de Nord.

Ca sa nu vorbesc de alte orase cum ar fi Milano... (vezi oferte)

La o scara mai mica, acelasi lucru s-a intamplat recent si la noi cu ruta Bucuresti - Chicago (vezi detalii in acest articol,)

Ce face o companie aeriana cand vine cu o promotie noua? Verifica ce preturi mai practica si competitorii pentru aceleasi rute si se aliniaza la ele. Sau un pic sub, dar, de obicei,  nu cu mult mai mai mult decat e necesar. Cat anume e necesar, compania decide.

Din Bucuresti, Qatar nu avea nici un motiv sa puna preturi mai mici. A ales o singura destinatie la un pret bunicel (Sri Lanka). Din Belgrad. da.

Asta nu inseamna ca nu apar promotii foarte bune si independent de preturile practicate de alte companii. Evident ca apar. Asa se strica piata :)

Si da, si eu mor de ciuda cand vad astfel de oferte destul de des la vecini si destul de rar de la noi. :)


Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile. Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.

Oferta de la: Qatar Airways
Plecare din: Belgrad
Destinatii:  vezi mai sus
Perioada de rezervare: pana in 14 noiembrie
Perioada de calatorie: 4 noiembrie - 31 august
Alte date: pe site-ul Qatar Airways
Conditii de calatorie: pe site-ul MAE



Cu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti. Pentru detalii, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.

Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare.



Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
Madalin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine