Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Dragi cititori, in tutorialul video 7 motoare care va ajuta sa gasiti cele mai ieftine zboruri v-am prezentat resursele care ma ajuta cel mai mult in cautarea celor mai bune oferte pe care le gasiti si voi pe site.

Astazi o sa discutam un pic mai pe larg despre unul dintre motoarele de cautare zboruri preferate de mine si anume despre  Momondo!



Ce face Momondo?

Este simplu: scaneaza internetul in timp real si cauta bilete de avion la o multime de furnizori, compara preturile pentru acelasi zbor si returneaza cel mai mic pret.

In acest video ne focusam pe cautarea zborurilor, dar, dupa cum probabil ati observat daca urmariti PromoTrips.ro, Momondo compara preturile si pentru unitatile de cazare sau pentru serviciile de inchiriere auto.




Cateva cuvinte despre video:

  • Am lucrat cu varianta pentru desktop a site-urilor, nu cu cea pentru mobil. De aceea, recomand sa vizionati videoclipul pe calculator/laptop/tableta.
  • Nu aveti nevoie de sunet, am notat direct in video ce era de notat.
  • Recomand sa schimbati calitatea imaginii la HD.
  • Datorita timpului liber extrem de limitat, obisnuiesc sa lucrez foarte repede, asa ca nu am pretentii de calitati artistice in editarea videoclipurilor. Vreau doar sa transmit informatia intr-un mod cat mai eficient. Daca pe alocuri vi se pare ca trec prea repede prin exemple, puteti sa puneti videoclipul pe pauza si sa repetati si voi pasii.  



Acum aveti informatia, aplicati-o si mai devreme sau mai tarziu sigur o sa gasiti zboruri ieftine spre aproape orice destinatie din lume urmariti sa vizitati (dupa cum cred ca v-am si dovedit adesea cu ofertele publicate pe acest blog)...


Asigurati-va ca nu ratati urmatoarele videoclipuri din serie:



Recomand sa cititi si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine