Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]





V-am aratat in nenumarate ocazii cat de banal este sa va gasiti singuri cele mai ieftine combinatii de zboruri low cost spre destinatii pentru care nu avem zboruri directe sau cu garantie conexiune din Romania sau spre care zborurile sunt foarte scumpe.

Un exemplu de combinatie de zboruri low cost ar fi:

  • doriti sa zburati din Bucuresti in Marrakesh si luati un zbor dus-intors Bucuresti - Milano Bergamo cu Wizz Air si un zbor dus-intors Milano Bergamo - Marrakesh cu Ryanair. 

Cu astfel de combinatii puteti sa calatoriti ieftin din mai multe orase romanesti spre Insulele Canare, MarocIslanda si spre multe alte destinatii.

In acest video va prezint 3 motoare care fac astfel de combinatii si care sunt banal de folosite de catre oricine:
Acestea sunt folosite la greu probabil de catre toti vanatorii de vacante DIY (majoritatea ofertelor de tipul 'O saptamana in Canare/Maroc la 150€-250€, zbor si cazare incluse' contin astfel de combinatii de zboruri low cost).

Asadar, daca va intrebati cum se gasesc combinatii atat de ieftine, voila!, nu-i nimic complicat, ba dimpotriva, sunt zboruri pe care le puteti gasi si voi cu cateva cautari:




Inainte insa sa apelati la acest tip de zboruri, retineti:

  • eu le recomand numai in ultima instanta (cand nu exista zboruri directe sau cu pret rezonabil la companiile de linie). V-am aratat constant in articolele mele ca adesea gasiti preturi mai mult decat rezonabile si la companiile de linie, cum ar fi Lufthansa sau KLM. 
  • lipsa garantiei pentru conexiune nu este singurul dezavantaj al acestor combinatii. De exemplu, daca aveti nevoie de bagaj de cala, trebuie sa adaugati patru bucati (pentru fiecare segment de zbor) in loc de doua. Daca zburati in Islanda, unde aveti nevoie de haine groase, e greu sa va descurcati numai cu un bagaj de mana. 
Recomand combinatiile de zboruri low cost numai ca si ultima solutie, daca nu gasiti un pret rezonabil pentru zborurile directe ori la companiile de linie. Dar si in acest caz le recomand numai cu garantie pentru conexiune.




Cum sa vezi preturile la zboruri pe o luna intreaga la companiile low cost
Urmariti si celelalte videoclipuri din seria Cum sa cauti zboruri ieftine si deveniti vanatori de oferte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine