sâmbătă, 11 noiembrie 2017

3 motoare care va ajuta sa gasiti cele mai ieftine combinatii de zboruri low cost


V-am aratat in nenumarate ocazii cat de banal este sa va gasiti singuri cele mai ieftine combinatii de zboruri low cost spre destinatii pentru care nu avem zboruri directe din Romania sau spre care zborurile sunt foarte scumpe.

Un exemplu de combinatie de zboruri low cost ar fi:

  • doriti sa zburati din Timisoara in Marrakesh si luati un zbor dus-intors Timisoara - Milano Bergamo cu Wizz Air si un zbor dus-intors Milano Bergamo - Marrakesh cu Ryanair. 

Cu astfel de combinatii puteti sa calatoriti ieftin din mai multe orase romanesti spre Insulele Canare, MarocIslanda si spre multe alte destinatii.

In acest video va prezint 3 motoare care fac astfel de combinatii si care sunt banal de folosite de catre oricine:


Acestea sunt folosite la greu probabil de catre toti vanatorii de vacante DIY (90% din ofertele O saptamana in Canare/Maroc la 150€-250€, zbor si cazare incluse contin astfel de combinatii de zboruri low cost).

Asadar, daca va intrebati cum se gasesc combinatii atat de ieftine, voila!, nu-i nimic complicat, ba dimpotriva, sunt zboruri pe care le puteti gasi si voi cu cateva cautari:

Inainte insa sa apelati la acest tip de zboruri, retineti:

  • eu le recomand numai in ultima instanta (cand nu exista zboruri directe sau cu pret rezonabil la companiile de linie)
V-am aratat deja in ACEST ARTICOL ca adesea gasiti preturi mai mult decat rezonabile si la companiile de linie, cum ar fi Lufthansa sau KLM. 

  • lipsa garantiei pentru conexiune nu este singurul dezavantaj al acestor combinatii. De exemplu, daca aveti nevoie de bagaj de cala, trebuie sa adaugati patru bucati (pentru fiecare segment de zbor) in loc de doua. Daca zburati in Islanda, unde aveti nevoie de haine groase, e greu sa va descurcati numai cu un bagaj de mana. 

Eu recomand combinatiile de zboruri low cost numai ca si ultima solutie, daca nu gasiti un pret rezonabil pentru zborurile directe ori la companiile de linie. Dar si in acest caz le recomand numai cu garantie pentru conexiune. 

Puteti cauta cu usurinta cele mai bune preturi pentru voi, pentru cei dragi sau va puteti deschide un blog in care sa publicati oferte bune la zboruri sau la vacante DIY! Nu-i nimic complicat!

Abonati-va la canalul YouTube, ca sa aflati primii cand apar noi videoclipuri din seria Cum sa cauti zboruri ieftine:


Recomand sa cititi si:

Prin proiectul PromoTrips.ro imi propun mai mult decat numai sa va prezint oferte si promotii atent alese pentru zboruri.
Vreau sa va invat cum sa cautati singuri cele mai bune preturi la zboruri si la cazare atat pentru voi, cat si pentru familia, prietenii sau chiar cititorii vostri, in cazul in care va hotarati sa va creati si voi un blog cu vacante DIY.
Aflati mai multe in sectiunile Despre si Intrebari frecvente.
Madalin
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu