Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Daca v-ati plictisit de ofertele pentru combinatii de zboruri low cost (eu le recomand doar ca ultima solutie) spre destinatii spre care nu avem zboruri directe sau ieftine din Cluj, prin acest articol vreau sa ma asigur ca stiti ca puteti gasi preturi, desi nu neaparat la fel de mici sau de Wow!, dar absolut decente si la companiile de linie, mai ales in varianta light (numai cu bagaj de mana inclus).

De exemplu, am gasit la Lufthansa preturi de luat in seama - zic eu - spre o multime de destinatii spre care e chiar dificil cateodata de gasit combinatii ok de zboruri low cost, cum ar fi Tunis, Casablanca, Madeira, Georgia sau St Petersburg. 

Multe dintre destinatii au disponibile preturile mentionate inclusiv in lunile vara, când la low costuri preturile sunt la cer.

Am selectat (preÈ› dus-intors):


  • Copenhaga 138€
  • Amsterdam 148€
  • Barcelona 148€
  • Marsilia 148€
  • Tunis, Tunisia 187€
  • Casablanca, Maroc 226€
  • Mallorca 178€
  • Funchal, Madeira 268€
  • Tbilisi, Georgia 198€ (date limitate la acest pret)
  • St Petersburg 262€

BONUS: chiar si spre Reykjavik, Islanda am gasit cateva zboruri - desi acestea sunt cu escala mai lunga - la pret bun, la inceput de septembrie (perioada ideala pentru a vizita aceasta insula):
  • 6 - 11 septembrie 256€
  • 6 - 10 / 13 septembrie 271€
Iar acum doua luni, am vazut inclusiv zboruri Cluj - Tenerife la circa 220€ dus-intors (intre timp vad ca au disparut).

Daca ma gandesc ca in sezonul trecut cu greu se gaseau la Wizz zboruri Cluj - Mallorca sub 250€ - 300€, 178€ dus-intors cu Lufthansa mi se pare un pret bun. 

La fel, din Bucuresti pretul minim pentru Madeira la TAP este de 200€. Asadar ma declar incantat ca gasesc si din Cluj zboruri tot cu o companie de linie cu numai 68€ in plus.

Dacă diferența față de combinația de zboruri low cost este rezonabilă (50 - 100 euro), clar prefer zborul mai calitativ, chiar dacă e un pic mai scump.

La fel, chiar dacă găsesc un zbor mai ieftin din Budapesta, consider că nu merită pentru 100 de euro diferența sa mă deplasez din Cluj până acolo cu mașina.

Probabil preturi asemanatoare gasiti nu numai din Bucuresti, ci si din Timisoara (mai ales ca din toate aceste orase acum Lufthansa are zboruri nu numai via Munchen, ci si via Frankfurt)!

CONCLUZIE: verificati ce preturi gasiti pentru destinatia dorita cu combinatii de zboruri low cost (via Kiwi.com, Vola.ro, FlyHacks.ro) sau cu zboruri din Bucuresti sau Budapesta. In functie de diferenta de pret, s-ar putea sa constatati ca nu merita nici sa va complicati cu combinatii de low costuri, nici cu deplasari in alte orase! 



Datele la preturile mentionate le gasiti simplu utilizand optiunea de a vizualiza pretul la zboruri pe o luna. V-am aratat cum in videoclipul urmator:





✈️CLUJ - AMSTERDAM

✈️CLUJ - BARCELONA


✈️CLUJ - COPENHAGA

✈️CLUJ - MADEIRA

✈️CLUJ - MALLORCA

✈️CLUJ - ST PETERSBURG

✈️CLUJ - CASABLANCA

✈️SIMULARI



Bagaj mana Bagaj cala Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte Fara schimbare aeroport
check check 1 check check check
Calificativ zboruri: 4/5



Cu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti o optiune pentru bugetul si pretentiile voastre:





Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare.

Pentru detalii complete despre cum sa cautati cazare, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.

Recomand sa cititi si:
Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTubeAlerte pe telefon
Invatati sa va gasiti singuri zborurile care va intereseaza, urmarind serialul CUM SA CAUTI ZBORURI IEFTINE!
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine