Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Pentru cititorii care se simt mai aventurosi si care au ceva timp liber la dispozitie (sau reusesc sa isi faca :) ), vin cu o propunere de zbor in jurul lumii din Bucuresti, care va poarta in niste destinatii turistice de top: Miami, San Francisco, Hawaii, Sydney, Singapore, Manila si Dubai.

Toate zborurile din simularile mele costa 1162€ (ca sa va faceti o idee despre pret, cam atat costa un zbor normal doar spre Hawaii sau doar spre Sydney).

Cel mai scump zbor din acest traseu costa numai 228€!

Desi cu siguranta as fi iesit cu un pret binisor sub 1000€:

  • am evitat sa pun destinatii de legatura de umplutura, doar pentru ca aveau preturi mai mici, dar nu erau prea ofertante din punct de vedere turistic. Toate destinatiile incluse sunt destinatii care, cred eu, merita cu varf si indesat sa le vizitati.
  • am evitat total zborurile combinate (fara conexiuni garantate de către compania aeriana) și aproape total zborurile cu escala:  aproape toate (cu exceptia primului si poate a ultimului) sunt zboruri directe. 
  • ca sa va arat ca se poate si asa, in acest articol am tinut neaparat ca zborurile intercontinentale sa inceapa din Bucuresti, nu dintr-o alta tara europeana (cum este Italia de exemplu), din care exista multe zboruri super ieftine. Va voi prezenta si astfel de optiuni in articole viitoare...

Am pus pretul de baza afisat de motoarele de cautare, asadar la companiile low cost trebuie sa mai adaugati in plus costul bagajului de cala (daca veti calatori cu bagaj de cala).

Acesta nu este neaparat cel mai mic preț disponibil pentru aceasta combinație de zboruri: din lipsa de timp, nu am stat sa mă joc foarte mult cu alegerea datelor, dar am vazut zboruri chiar mai ieftine pentru alte perioade.

Am ales un circuit de aproximativ o luna si jumatate, dar mai jos va dau date mai multe la preturi asemanatoare, asadar puteti sa customizati cat stati in fiecare destinatie.

Preturile sunt valabile in momentul publicarii articolului.

Chiar daca pretul a expirat intre timp, pe acelasi model puteti sa cautati singuri si pentru alte date.  De asemenea puteti sa modificati traseul dupa cum doriti (de exemplu in Asia puteti sa adaugati si alte destinatii cu zboruri low cost).





Am gasit asa:

  • 27 ian: BUCURESTI -> MIAMI (via Lisabona), 228€ cu TAP Portugal 
  • 2 feb: MIAMI -> SAN FRANCISCO(direct), 109€, cu American Airlines
  • 6 feb: SAN FRANCISCO -> HAWAII  (direct), 161€, cu Alaska Airlines
  • 12 feb: HAWAII  - SYDNEY, Australia (direct), 212€, cu JetStar
  • 22 feb:  SYDNEY - SINGAPORE (direct), 134€, cu Scoot
  • 26 feb:  SINGAPORE  - MANILA, Filipine (direct), 46€, cu JetStar Asia
  • 3 mar: MANILA - DUBAI (direct), 113€, cu Cebu Pacific
  • 9 mar: DUBAI DXB  - BUCURESTI (via Kiev), 139€, cu Ukraine Airlines sau 6 mar: DUBAI DWC  - BUCURESTI (direct), 172€, cu Wizz Air

Total: 1162€



ALTE DATE

Cateva exemple la preturi asemanatoare:

  • Bucuresti - Miami: 15, 22, 25, 27, 28, 29 ianuarie, 1,5, 8 februarie
  • Miami - San Francisco: 19, 20, 27, 30, 31 ianuarie, 2, 7, 9, 10 februarie
  • San Francisco - Hawaii:  22, 23, 24, 29, 30 ianuarie, 5, 6, 12, februarie
  • Hawaii - Sidney: 6, 8, 13, 20 februarie, 1, 5, 6, 8 martie
  • Sydney - Singapore: 12, 22, 26, 27 februarie,  1, 3, 4, 7, 8, 9, 10 martie
  • Singapore - Manila: 21, 22, 23, 25, 26, 28 februarie, 7, 14 martie
  • Manila - Dubai: 3, 5, 6, 8 martie
  • Dubai - Bucuresti: cu Wizz Air: 6, 10 martie; cu Pegasus: 5 martie;  cu Ukraine Airlines: 4, 5, 9, 11, 12, 19, 23 martie 


CUM CAUTATI SI VOI

Dacă doriți să căutați singuri zboruri in jurul lumii pentru voi, prieteni sau pentru cititorii blogului vostru de travel, va puteți folosi de motoarele pe care vi le-am prezentat in video tutorialul: 7 motoare care va ajuta sa gasiti cele mai ieftine zboruri


  • partea mai dificila

Ca sa gasiti un traseu optim, aveți nevoie de un motor de căutare zboruri care permite căutări flexibile, adica care va arata pretul cel mai ieftin, indiferent de destinatie (cu optiunea Cauta oriunde), dar mai ales care va arata cel mai ieftin pret, indiferent de data (cu optiunea Cauta oricand).


De exemplu, Momondo nu este prea util in acest scop, deoarece permite cautari numai pentru date fixe, un dezavantaj care va blocheaza in a gasi cele mai bune preturi indiferent de data (din pacate calendarul preturilor estimate - nu sunt in timp real - poate fi destul de greu de folosit pentru asa ceva).

La Skyscanner totul este mult mai intuitiv (puteti combina optiunile de Caute oriunde si Cauta oricand), dar pentru ca nici aici preturile nu sunt afisate in timp real, ne ajuta numai partial.

Dar Kiwi.com este fix ce va trebuie: permite cautari Oricand si Oriunde, filtrele sunt extrem de utile si este foarte usor de folosit. Cu ajutorul lui am gasit si eu toate zborurile de mai sus.


  • partea simpla

Dupa ce ați găsit data cu zborul cel mai ieftin, mai trebuie doar sa verificați pe Skyscanner sau Momondo care agenție oferă prețul cel mai mic.


ALTE CIRCUITE:


✈️ BUCURESTI - MIAMI

✈️ MIAMI - SAN FRANCISCO 


✈️ SAN FRANCISCO - HONOLULU


✈️ HONOLULU - SYDNEY


✈️ SYDNEY - SINGAPORE

✈️ SINGAPORE - MANILA


✈️ MANILA - DUBAI

✈️ DUBAI - BUCURESTI



✈️DUBAI - BUCURESTI


Cu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti o optiune pentru bugetul si pretentiile voastre. Pentru detalii complete despre cum sa cautati cazare, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine