Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
TUI fly vine cu o noua runda de preturi bune pentru zborurile directe Bruxelles (BRU) :

  • PUNTA CANA, REP DOMINICANA   300€ cu bagaj de mana 10kg, 340€ dus-intors, inclus si bagaj de cala 20kg, in decembrie 2017 -  inceput februarie 2018, precum si in low season : septembrie - octombrie 2018. Plus o multime de zboruri la 400€ dus-intors in lunile de vara.
  • CANCUN, MEXIC   400€ cu bagaj de mana 10kg, 440€ dus-intors, inclus si bagaj de cala 20kg, date limitate in noiembriedecembrie 2017, in ianuarie - februarie 2018, precum si in  low season: august - octombrie 2018.
  • VARADERO, CUBA   400€ cu bagaj de mana 10kg, 440€ dus-intors, inclus si bagaj de cala 20kg, date limitate in ianuarie - februarie 2018, precum si in  low season: septembrie - octombrie 2018.

Pentru ca zboruri spre Bruxelles (aici includ si aeroportul Bruxelles Charleroi) exista din mai multe orase romanesti, nu mai stau eu sa caut legaturi din fiecare oras in parte. Daca nu aveti alte optiuni decat aeroportul Charleroi, mare atentie la timpul necesar pentru transfer intre aeroporturi!

Puteti incerca sa gasiti legaturi din Romania utilizand motoarele de cautare zboruri pe care vi le-am prezentat in acest video:
De exemplu, pe Kiwi.com vad zboruri cu legatura Tarom din Bucuresti la 489€ dus-intors, garantie pentru conexiune inclusa:

✈️BUCURESTI - PUNTA CANA✈️BRUXELLES - PUNTA CANA

✈️BRUXELLES - CANCUNCu cazarea este simplu sa rezolvati, trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti:

Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare.

Pentru detalii, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.


Conditii de calatorie: pe site-ul MAE
Recomand sa cititi si:
Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTubeAlerte pe telefon
Invatati sa va gasiti singuri zborurile care va intereseaza, urmarind serialul CUM SA CAUTI ZBORURI IEFTINE!
Madalin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine