Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




In perioada 08 - 10 mai, FlixBus are preÈ›uri foarte bune pentru calatoriile din Romania spre Budapesta si Viena!

Aveti autocar din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj spre:

Acelasi pret este disponibil si pentru cursa de intoarcere.


Perioada de călătorie:14 mai - 30 iunie 2018.

Autocarele verzi ale FlixBus oferă la bord Wi-Fi, scaune confortabile cu spaÈ›iu mare pentru picioare, aer condiÈ›ionat È™i toaletă. 

În preț sunt incluse un bagaj de cală și unul de mână.

Biletele pot fi cumpărate online pe flixbus.ro, in aplicatia gratuita pentru telefonul mobil si in agentiile de turism partenere din tara.



Cu cazarea este simplu sa rezolvati: 


  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos. 
  • dupa care mai trebuie doar sa alegeti din lista furnizorul care ofera pretul cel mai bun si sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.





Daca gasiti pretul cel mai mic pe Booking.com si doriti sa rezervati prin ei, va pot ajuta si eu cu o extra reducere de 10% din valoarea cazarii pe care ii primiti inapoi pe card dupa incheierea sejurului. Trebuie doar sa faceti rezervarea prin acest link: Reducere Booking.

Daca optati pentru Airbnb si nu aveti inca un cont creat la ei, va pot ajuta si eu cu un voucher intre 20€ si 34€ (AirBnb mai schimba ocazional valoarea lui fara sa anunte) pe care il puteti folosi cand faceti plata cazarii catre Airbnb. Tot ce trebuie sa faceti, este sa dati click aici: Airbnb.com si apoi pe Accept Invitation.



In cazul in care cautati sa inchiriati o masina, puteti sa comparati preturile de la marii furnizori precum Hertz, Avis, Europcar si multi altii pe Rentalcars.com (site-ul face parte din acelasi grup cu Booking, Agoda, Kayak sau Momondo, vad ca are nota 4/5 pe TrustPilot din peste 80.000 de review-uri si are versiune si in limba romana):



Prin proiectul PromoTrips.ro imi propun mai mult decat numai sa va prezint oferte si promotii atent alese pentru zboruri.
Vreau sa va invat cum sa cautati singuri cele mai bune preturi la zboruri si la cazare atat pentru voi, cat si pentru familia, prietenii sau chiar cititorii vostri, in cazul in care va hotarati sa va creati si voi un blog cu vacante DYI.
Aflati mai multe in sectiunile Despre si Intrebari frecvente.
Madalin
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine