Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Cum zborurile din Romania (dar nu numai) spre Papeete se invart de obicei intre 2000€ si 2500€ dus-intors, s-ar putea sa va intereseze oferta urmatoare:

Gasiti zboruri Air France din Paris CDG spre Papeete, Polinezia Franceza: 

  • de la 1071€ la agentiile online REZERVA, la 1128€ (cu bagaj de mana de 12kg)  sau la 1288€ (si bagaj de cala inclus) dus-intors pe site-ul Air France REZERVA

La acest pret mai trebuie sa adaugati probabil un 200€ - 300€ pentru zborul Romania - Paris, eventuale transferuri si cazari langa aeroport.

Asadar, si daca iesiti cu un total de 1500€ de persoana, tot faceti probabil o economie de 500€ - 1000€ (in cazul in care calatoriti in doi, salvati in total 1000€ - 2000€, suma care va va fi foarte utila pentru cazare...).

Zborurile au o singura escala pe sens, scurta (in jur de 2 ore), in Los Angeles. Daca nu aveti deja, nu uitati sa va rezolvati viza de tranzit pentru SUA (desi din cate vad pe site-ul Air France, aveti zborul AF 076 pentru intregul traseu, deci pare ca nu se schimba avionul in LA, probabil doar alimenteaza...).

21 - 22 de ore pentru un zbor Paris - Papeete (cu tot cu escala in L.A.) mi se pare un timp foarte bun.

Perioada de calatorie este foarte generoasa: pana in februarie 2019, deocamdata cu disponiblitate chiar si in perioada Revelionului:




✈ PARIS CDG - PAPEETE (de Revelion)


✈ PARIS CDG - PAPEETE (de Revelion, pe site-ul Air France)
 



Cu cazarea este simplu sa rezolvati: 


  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos. 
  • dupa care mai trebuie doar sa alegeti din lista furnizorul care ofera pretul cel mai bun si sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.





Daca gasiti pretul cel mai mic pe Booking.com si doriti sa rezervati prin ei, va pot ajuta si eu cu o extra reducere de 10% din valoarea cazarii pe care ii primiti inapoi pe card dupa incheierea sejurului. Trebuie doar sa faceti rezervarea prin acest link: Reducere Booking.

Daca optati pentru Airbnb si nu aveti inca un cont creat la ei, va pot ajuta si eu cu un voucher de 20€ / 90 lei pe care il puteti folosi cand faceti plata cazarii catre Airbnb. Tot ce trebuie sa faceti, este sa dati click aici: Airbnb.com si apoi pe Accept Invitation.




In cazul in care cautati sa inchiriati o masina, puteti sa comparati preturile de la marii furnizori precum Hertz, Avis, Europcar si multi altii pe Rentalcars.com (site-ul face parte din acelasi grup cu Booking, Agoda, Kayak sau Momondo, vad ca are nota 4/5 pe TrustPilot din peste 80.000 de review-uri si are versiune si in limba romana):



Conditii de calatorie: pe site-ul MAE

Prin proiectul PromoTrips.ro imi propun mai mult decat numai sa va prezint oferte si promotii atent alese pentru zboruri.
Vreau sa va invat cum sa cautati singuri cele mai bune preturi la zboruri si la cazare atat pentru voi, cat si pentru familia, prietenii sau chiar cititorii vostri, in cazul in care va hotarati sa va creati si voi un blog cu vacante DYI.
Aflati mai multe in sectiunile Despre si Intrebari frecvente.
Madalin
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine