Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Cum sa nu ratati ofertele importante la zboruri publicate pe PromoTrips.ro

Exista de mai multa vreme zboruri extrem de ieftine din Bucuresti spre Asia cu Xiamen Airlines, dar pe care am ezitat sa le public din considerente de durata:

 • pentru ca Xiamen Airlines nu zboara direct din Bucuresti, aveti doua escale: una in Amsterdam si una, evident, in Xiamen, China (spre Asia exista multe alternative cu numai o escala)
 • multe zboruri sunt cu escale lungi, uneori peste noapte. Exista insa si exceptii (vedeti exemplele mele de mai jos)
Dar pentru ca preturile sunt extrem de bune (nu am publicat niciodata o oferta spre Asia din Romania cu atatea zboruri cu cifra 3 in fata la pret :) ) si exista si variante cu escale care nu necesita cazare peste noapte, am decis sa va supun atentiei aceste zboruri. Decizia de a le rezerva sau nu va apartine.
 
EXEMPLE

Fara escale peste noapte:

 • BANGKOK, 383€ dus-intors REZERVA
 • SINGAPORE, 393€ dus-intors REZERVA
 • HONG KONG, 395€ dus-intors REZERVA
 • SHANGHAI, 400 dus-intors REZERVA
Fara escale peste noapte, dar cu escale lungi peste zi in Xiamen (nu recomand decat daca doriti sa vizitati pe scurt si Xiamen):

 • JAKARTA, 391€ dus-intors REZERVA
 • MANILA, 392€ dus-intors REZERVA
 • HO CHI MINH, 413€ dus-intors REZERVA


Acestea nu sunt singurele destinatii la preturi foarte bune. Am mai vazut de-a lungul timpului zboruri la preturi asemanatoare si spre alte destinatii, cum ar fi Phuket sau Taipei.

Evident, nu va recomand zborurile care au si escale peste noapte in Amsterdam ori in Xiamen.

Alte date puteti sa cautati singuri:
Rezervarea o faceti unde doriti: ori direct la compania aeriana, ori (cand site-ul se misca mai greu - mi s-a mai intamplat acest lucru) la agentia online preferata de voi. Pentru exemple, vedeti agentiile returnate de motorul Skyscanner folosit pentru simularile din acest articol.

BUCURESTI - BALI (via Vola.ro)


BUCURESTI - TOKYO

BUCURESTI - JAKARTA

BUCURESTI - BALI


BUCURESTI - BANGKOK


BUCURESTI - SINGAPORE
Bagaj manaBagaj calaEscaleGarantie conexiuneFara escala peste noapteFara schimbare aeroport
checkcheck2checkcheck/checkcheck
Calificativ zboruri: 3/5
Cu cazarea este simplu sa rezolvati: 


 • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos. 
 • dupa care mai trebuie doar sa alegeti din lista furnizorul care ofera pretul cel mai bun si sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.

Daca gasiti pretul cel mai mic pe Booking.com si doriti sa rezervati prin ei, va pot ajuta si eu cu o extra reducere de 10% din valoarea cazarii pe care ii primiti inapoi pe card dupa incheierea sejurului. Trebuie doar sa faceti rezervarea prin acest link: Reducere Booking.

Daca optati pentru Airbnb si nu aveti inca un cont creat la ei, va pot ajuta si eu cu un voucher intre 20€ si 34€ (AirBnb mai schimba ocazional valoarea lui fara sa anunte)  pe care il puteti folosi cand faceti plata cazarii catre Airbnb. Tot ce trebuie sa faceti, este sa dati click aici: Airbnb.com si apoi pe Accept Invitation.Conditii de calatorie: pe site-ul MAE

Prin proiectul PromoTrips.ro imi propun mai mult decat numai sa va prezint oferte si promotii atent alese pentru zboruri.
Vreau sa va invat cum sa cautati singuri cele mai bune preturi la zboruri si la cazare atat pentru voi, cat si pentru familia, prietenii sau chiar cititorii vostri, in cazul in care va hotarati sa va creati si voi un blog cu vacante DIY.
Aflati mai multe in sectiunile Despre si Intrebari frecvente.
Madalin
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine