Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Cum sa nu ratati ofertele importante la zboruri publicate pe PromoTrips.ro

In ultimii 1 - 2 ani au fost destul de rar preturi bune la zborurile din Romania spre Brazilia, acestea situandu-se unde intre 700€ si 1000€.

Dar iata ca in ultimele luni KLM / Air France vin constant cu zboruri din Bucuresti spre Rio de Janeiro si Sao Paolo la preturi in jurul sumei de 500€ dus-intors.

Daca urmariti sa vizitati Brazilia, va recomand sa profitati de acest pret, deoarece nu se stie cat va mai dura. De exemplu, pana recent au fost si zboruri la 500€ spre alte circa 10 aeroporturi braziliene (cum ar fi Brasilia, Iguassu Falls, Fortaleza etc) sau spre alte destinatii din America de Sud, precum Uruguay sau Paraguay, dar acum preturile au revenit la normal, adica la circa  1000€(!) dus-intors...

Asadar, in acest moment mai avem (pret disponibil direct la compania aeriana):


  • RIO DE JANEIRO, 512€ dus-intors, in octombrie 2018 - mai 2019 REZERVA  
  • SAO PAOLO, 512€ dus-intors, in noiembrie 2018 - martie 2019 REZERVA

BUCURESTI - RIO DE JANEIROBagaj manaBagaj calaEscaleGarantie conexiuneFara escala peste noapteFara schimbare aeroport
checkcheck1checkcheckcheck
Calificativ zboruri: 5/5
Cu cazarea este simplu sa rezolvati: 


  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos. 
  • dupa care mai trebuie doar sa alegeti din lista furnizorul care ofera pretul cel mai bun si sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.

Daca gasiti pretul cel mai mic pe Booking.com si doriti sa rezervati prin ei, va pot ajuta si eu cu o extra reducere de 10% din valoarea cazarii pe care ii primiti inapoi pe card dupa incheierea sejurului. Trebuie doar sa faceti rezervarea prin acest link: Reducere Booking.

Daca optati pentru Airbnb si nu aveti inca un cont creat la ei, va pot ajuta si eu cu un voucher intre 20€ si 34€ (AirBnb mai schimba ocazional valoarea lui fara sa anunte)  pe care il puteti folosi cand faceti plata cazarii catre Airbnb. Tot ce trebuie sa faceti, este sa dati click aici: Airbnb.com si apoi pe Accept Invitation.Conditii de calatorie: pe site-ul MAE

Prin proiectul PromoTrips.ro imi propun mai mult decat numai sa va prezint oferte si promotii atent alese pentru zboruri.
Vreau sa va invat cum sa cautati singuri cele mai bune preturi la zboruri si la cazare atat pentru voi, cat si pentru familia, prietenii sau chiar cititorii vostri, in cazul in care va hotarati sa va creati si voi un blog cu vacante DIY.
Aflati mai multe in sectiunile Despre si Intrebari frecvente.
Madalin
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine