sâmbătă, 4 august 2018

Zboruri spre Constanta: 39€ dus-intors din Timisoara sau Oradea


Cum sa nu ratati ofertele importante la zboruri publicate pe PromoTrips.ro


In perioada 3 - 6 august, Blue Air are 15% reducere pentru toate zborurile. Prin urmare, gasiti cateva zboruri directe Blue Air spre Constanta la un super pret:

DIN TIMISOARA:
  • 07 - 14 septembrie
  • 09 - 14 septembrie
  • 10 - 14 septembrie
DIN ORADEA:
  • 06 - 13 septembrie
  • 10 - 13 septembrie
BUCURESTI - PARIS CDG
Bagaj manaBagaj calaEscale
checkcheckzbor direct
Calificativ zboruri: 4/5

Cu cazarea este simplu sa rezolvati: 


  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos. 
  • dupa care mai trebuie doar sa alegeti din lista furnizorul care ofera pretul cel mai bun si sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.

Daca gasiti pretul cel mai mic pe Booking.com si doriti sa rezervati prin ei, va pot ajuta si eu cu o extra reducere de 10% din valoarea cazarii pe care ii primiti inapoi pe card dupa incheierea sejurului. Trebuie doar sa faceti rezervarea prin acest link: Reducere Booking.

Daca optati pentru Airbnb si nu aveti inca un cont creat la ei, va pot ajuta si eu cu un voucher intre 20€ si 34€ (AirBnb mai schimba ocazional valoarea lui fara sa anunte)  pe care il puteti folosi cand faceti plata cazarii catre Airbnb. Tot ce trebuie sa faceti, este sa dati click aici: Airbnb.com si apoi pe Accept Invitation.
Conditii de calatorie: pe site-ul MAE

Prin proiectul PromoTrips.ro imi propun mai mult decat numai sa va prezint oferte si promotii atent alese pentru zboruri.
Vreau sa va invat cum sa cautati singuri cele mai bune preturi la zboruri si la cazare atat pentru voi, cat si pentru familia, prietenii sau chiar cititorii vostri, in cazul in care va hotarati sa va creati si voi un blog cu vacante DIY.
Aflati mai multe in sectiunile Despre si Intrebari frecvente.
Madalin
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu