Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]



Cum sa nu ratati ofertele importante la zboruri publicate pe PromoTrips.ro

Sunt de acord ca astfel de circuite nu sunt potrivite pentru toata lumea, dar totusi mai vin din cand in cand cu cate unul pentru cititorii (stiu sigur ca am si astfel de cititori! :) ) care au timp liber mai mult decat numai de traditionala vacanta de 7 - 14 zile, se simt aventurosi si sunt in pana de idei cum sa combine destinatiile.

V-am tot prezentat exemple de zboruri in jurul lumii, ultimul articol fiind: In jurul lumii: Zbor din Bucuresti: Miami- San Francisco- Hawaii- Sydney- Manila- Singapore- Atena, 1033€

Astazi va propun un circuit din Bucuresti care va poarta in niste destinatii turistice de top din Asia, dar si la 'capatul lumii', in Australia, Noua Zeelanda si insulele exotice indepartate din Oceania.

Veti zbura pe ruta: Bucuresti -> Bangkok Thailanda -> Singapore -> Sydney, Australia -> Nadi, Fiji -> Port Vila, Vanuatu -> Auckland, Noua Zeelanda -> Shanghai, China -> Bucuresti:



  • 4, 11, 18 martie: Bucuresti - Bangkok (via Dusseldorf), 220€ cu EuroWings VEZI ZBOR (alternativa: 5, 6, 8, 9, 10, 14, 15, 17... martie (via Moscova), 280€ cu Aeroflot)
  • 20, 21, 22... martie: Bangkok - Singapore (direct), 53€, cu Jet Star Asia, Scoot sau Thai Lion Air VEZI ZBOR
  • 25, 29 martie, 1 aprilie...: Singapore - Sydney (direct), 114€, cu Scoot VEZI ZBOR
  • 7, 8 aprilie...: Sydney - Fiji (direct), 129€, cu JetStar VEZI ZBOR
  • 12, 14, 19, 22 aprilie...: Fiji - Vanuatu (direct), 143€, cu Fiji Airways VEZI ZBOR
  • 24, 28, 29 aprilie...:  Vanuatu - Auckland (direct)  199€ cu Air Vanuatu  VEZI ZBOR
  • 6, 9, 12, 17 mai...:  Auckland - Shanghai (direct)  280€ cu China Eastern VEZI ZBOR
  • 9, 10, 14, 15, 17, 22, 24, 29 mai...:  Shanghai - Bucuresti (via Moscova)  298€ cu Aeroflot VEZI ZBOR

Alternativa din Auckland:

  • 6, 12 mai...:  Auckland - Bucuresti (via Dubai)  536€ cu Emirates  VEZI ZBOR

Total cu intoarcere din Shanghai: 1436€
Total cu intoarcere din Auckland: 1396€
Cel mai scump zbor din acest traseu costa 298€.


Desi cu siguranta as fi iesit cu un pret binisor mai mic:

  • am evitat sa pun destinatii de legatura de umplutura, doar pentru ca aveau preturi mai mici, dar nu erau prea ofertante din punct de vedere turistic. Toate destinatiile incluse sunt destinatii care, cred eu, merita cu varf si indesat sa le vizitati.
  • cu exceptia zborului din si spre Bucuresti, am ales numai zboruri directe.
  • am evitat total zborurile combinate (fara conexiuni garantate de către compania aeriana)
  • ca sa va arat ca se poate si asa, in acest articol am tinut neaparat ca zborurile intercontinentale sa inceapa din Bucuresti, nu dintr-o alta tara europeana (cum este Italia de exemplu), din care exista multe zboruri super ieftine. 

Am pus pretul de baza afisat de motoarele de cautare, asadar la companiile low cost trebuie sa mai adaugati in plus costul bagajului de cala (daca veti calatori cu bagaj de cala).

Acesta nu este neaparat cel mai mic preț disponibil pentru aceasta combinație de zboruri: din lipsa de timp, nu am stat sa mă joc foarte mult cu alegerea datelor, dar am vazut zboruri chiar mai ieftine pentru alte perioade.

Am ales un circuit de aproximativ doua luni, dar puteti sa cautati pe acelasi model zboruri pentru durata dorita de voi.

Daca timpul va permite, recomand sa explorati si sa vizitati si alte destinatii in afara de orasul in care aterizati. De exemplu in Thailanda aveti zboruri interne din Bangkok de la preturi derizorii.

Preturile sunt valabile in momentul publicarii articolului.

Chiar daca pretul a expirat intre timp, pe acelasi model puteti sa cautati singuri si pentru alte date.  De asemenea puteti sa modificati traseul dupa cum doriti (de exemplu, daca nu doriti sa luati viza de Australia, puteti sa excludeti Sydney din circuit).



CUM CAUTATI SI VOI

Dacă doriți să căutați singuri zboruri in jurul lumii pentru voi, prieteni sau pentru cititorii blogului vostru de travel, va puteți folosi de motoarele pe care vi le-am prezentat in video tutorialul: 7 motoare care va ajuta sa gasiti cele mai ieftine zboruri

Ca sa gasiti un traseu optim, aveți nevoie de un motor de căutare zboruri care permite căutări flexibile, adica care va arata pretul cel mai mic, indiferent de destinatie (cu optiunea Cauta oriunde), dar mai ales indiferent de data (cu optiunea Cauta oricand).

De exemplu, Kiwi.com permite cautari Oricand si Oriunde, filtrele sunt extrem de utile si este foarte usor de folosit. Cu ajutorul lui am gasit si eu toate zborurile de mai sus.

Dupa ce ați găsit data cu zborul cel mai ieftin, mai trebuie doar sa verificați pe Skyscanner sau Momondo care agenție oferă prețul cel mai mic si sa alegeti.


✈️BUCURESTI - BANGKOK

✈️BANGKOK - SINGAPORE

✈️SINGAPORE - SYDNEY

✈️SYDNEY - FIJI

✈️FIJI - VANUATU

✈️VANUATU - AUCKLAND

✈️AUCKLAND - BUCURESTI

✈️AUCKLAND - SHANGHAI

✈️SHANGHAI - BUCURESTI

Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa care mai trebuie doar sa alegeti din lista furnizorul care ofera pretul cel mai bun si sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine