Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Promotia ANA - All Nippon Airways (plus Austrian/Lufthansa) spre Japonia pe care v-am prezentat-o - in premiera - acum o saptamana, tocmai a fost anuntata in mod oficial si pe site-ul companiei aeriene:


Pe site-ul companiei preturile promotionale se invart intre 480€ si 490€ dus-intors. La agentiile online incep de la 450€ dus-intors (vedeti simularile mele din articole).

Eu am verificat numai cateva destinatii, precum Tokyo, Osaka, Hiroshima, Nagoya sau insula Okinawa. Voi puteti sa verificati daca promotia se confirma pentru ce aeroport japonez doriti voi.

Perioada de rezervare: pana in 15 februarie
Perioada oficiala de calatorie: 15 februarie - 30 iunie

Pentru zborurile din Bucuresti, Sibiu si Iasi v-am dat deja exemple pana in iunie in articolele precedente. In caz ca unele date prezentate acolo nu mai sunt valabile, puteti sa cautati altele direct pe site-ul ANA:
Din Bucuresti, Iasi, Sibiu gasiti cele mai multe exemple, pentru ca de acolo exista zboruri Austrian spre Viena (ANA incepe din 17 februarie zborurile directe pe ruta Viena - Tokyo si probabil doreste sa isi promoveze noua ruta).

Astazi insa am verificat pentru voi daca nu cumva exista preturi promotionale si din Timisoara sau din Cluj via Munchen sau Frankfurt (cu legatura Lufthansa)Desi disponibilitatea este mult mai limitata din aceste orase (mai ales din Cluj), am gasit totusi exemple mai ales pentru lunile februarie - martie.

Dar pana in 15 februarie, cand expira promotia, este posibil sa apara zboruri ieftine si in alte luni, asadar merita urmarite.

Simularile sunt pentru doua persoane


TIMISOARA - TOKYO, 459€

TIMISOARA - OSAKA 457€

TIMISOARA - HIROSHIMA, 455€

TIMISOARA - OKINAWA, de la 465€





CLUJ - TOKYO, 469€
CLUJ - OKINAWA, de la 465€

CLUJ - HIROSHIMA, 455€
Alte exemple puteti sa cautati direct pe site-ul ANA.

Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
check check 1/2*check check

* zborurile spre Tokyo au doar o escala in Europa; zborurile spre celelalte destinatii japoneze sunt via Tokyo (asadar aveti 2 escale in total)

Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

S-ar putea sa va intereseze si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine