Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Promotia ANA - All Nippon Airways (plus Austrian/Lufthansa) spre Japonia  - pe care v-am prezentat-o in premiera acum aproximativ o luna - mai este valabila pana in 15 februarie.

Desi datele la preturile promotionale s-au imputinat, inca am mai gasit zboruri foarte ieftine, in special pentru perioada mai - iunie 2019 (promotia este pentru zboruri pana in 30 iunie).

In acest articol am verificat numai Tokyo, dar in articolele precedente v-am dat exemple si pentru alte destinatii, precum Osaka, Hiroshima, Nagoya, Okinawa, Fukuoka samd. In caz ca va intereseaza alte aeroporturi japoneze, va ramane voua sarcina sa verificati daca mai exista date la preturi bune spre acestea.

Simularile sunt pentru doua persoane:


BUCURESTI - TOKYO, 458€







IASI - TOKYO, 468€


SIBIU - TOKYO, 457€

Alte exemple puteti sa cautati direct pe site-ul ANA.
Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
check check 1check check

Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

S-ar putea sa va intereseze si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine