Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]



La ce sa fii atent/a inainte sa rezervi oferte de pe site-urile cu vacante pe cont propriu

In acest articol va propun la final de mai - inceput de iunie o idee de circuit in trei destinatii de top din Spania: Malaga, Mallorca si Barcelona, cu zboruri din Bucuresti sau din Cluj. 

Ca si durata, am considerat ca fiind rezonabile 3 nopti in Barcelona, 4 nopti in Malaga, 6 nopti in Mallorca. Iese un total de 13 nopti, asadar ar necesita 2 saptamani de concediu.

Simularile mele sunt pentru doua persoane.

DIN BUCURESTI
 Total: 132€

✈️BUCURESTI - BARCELONA



DIN CLUJ
 Total: 152€

✈️CLUJ - MALAGA
✈️MALAGA - MALLORCA

✈️MALLORCA - BARCELONA
 
 ✈️BARCELONA - CLUJ


Bagaj calaServicii la bordEscale
check check zbor direct




NOTE:
  • Exemplele de mai sus sunt numai niste propuneri. Pe acelasi model voi puteti sa le personalizati dupa bunul plac: sa verificati preturile pentru alte perioade, sa alegeti un interval mai lung sau mai scurt in fiecare destinatie, sa inlocuiti destinatiile, sa adaugati si altele samd...
  • Preturile sunt valabile in momentul publicarii articolului. Dupa cum stiti, mai ales la companiile low cost, locurile dintr-o clasa tarifara sunt adesea foarte limitate.
  • Desi poate exista variante mai ieftine cu combinatii de zboruri (via Milano etc), eu am ales numai zboruri directe.
  • Circuitele nu sunt potrivite pentru toata lumea pentru ca, de obicei, este nevoie de ceva mai mult timp liber decat clasicele 7 zile ca sa merite. Daca timpul liber va este foarte limitat si preferati mai degraba sa vizitati cate o destinatie odata intr-un weekend prelungit, foarte bine, puteti sa ignorati acest articol. Aveti la dispozitie restul de 99% de oferte de pe acest site.
  • Zborurile includ bagajul de mana cu dimensiunile specificate pe site-ul fiecarei companii. Daca doriti bagaje in plus, trebuie sa le alegeti contra cost in momentul rezervarii. 
  • Nu uitati sa va faceti planuri si pentru situatii putin probabile: de exemplu, sa vedeti ce optiuni de rezerva aveti sa ajungeti la urmatoarea destinatie in cazul in care un zbor de pe traseu ar fi anulat din varii motive. 
  • Ca la orice vacanta DIY va recomand insistent sa rezervati unitati de cazare care permit anularea gratuita sau plata direct la hotel in ziua sejurului. Astfel va recuperati si banii pe cazare in caz ca intervin schimbari la zboruri (modificari de orar, anulari, greve samd). 


Cu cazarea este simplu sa rezolvati: 

  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine