Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Vineri, 15 martie, este in mod oficial ultima zi in care mai puteti sa profitati de oferta Turkish Airlines. V-am prezentat aproape zilnic in ultimele doua saptamani destinatii din aceasta promotie cu plecare din Bucuresti, Cluj, Constanta sau Chisinau.

Din Bucuresti sunt sanse mai mari sa apara preturi asemanatoare si la alte companii (chiar daca nu spre atatea destinatii in aceeasi promotie), dar din Cluj astfel de oferte sunt rare. Tocmai din acest motiv in acest articol recapitulez ofertele Turkish din Cluj. 

In cazul in care cautati zboruri Turkish din Bucuresti, Constanta sau Chisinau, aveti la dispozitie articolele precedente sau puteti sa verificati preturile pentru destinatiile de mai jos direct pe site-ul companiei aeriene.

Nota: ca sa nu pierd nici eu foarte mult timp (lista de destinatii este lunga), mentionez in acest articol numai pretul minim disponibil la agentiile online si returnat de motorul de cautare. Pe site-ul Turkish pretul va fi ceva mai mare. De exemplu, daca la agentiile online gasiti zboruri Cluj - Phuket de la 390€, pe site-ul Turkish zborul va fi la 440€ dus-intors.

Perioada de rezervare: pana in 15 martie
Perioada oficiala de calatorie: noiembrie 2019 - februarie 2020
Cautati alte date direct pe site-ul Turkish (nu uitati sa bifati optiunea Flexible dates).

Sa incepem:

EMIRATELE ARABE
ASIA

OCEANUL INDIAN

AFRICA DE SUD





AMERICA DE NORD

CARAIBE
  • Havana, Cuba,  362€ - 421€,  ✈️rezerva (date limitate, exemple: 15 ian - 06 feb; 15 ian - 15 feb, 25 ian - 06 feb, 01 - 13 februarie,...)

AMERICA DE SUD
  • Bogota, Columbia, 409€  ✈️rezerva
  • Sao Paolo, Brazilia, 457€  ✈️rezerva
  • Buenos Aires, Argentina, 459€  ✈️rezerva (date limitate, exemple: 13- 23 noi, 13 noi - 03 dec, 03 - 10 dec, 05 - 17 februarie, ...)
✈️ CLUJ - PHUKET

✈️ CLUJ - ZANZIBAR


✈️ CLUJ - BUENOS AIRES

✈️ CLUJ - HAVANA

✈️ CLUJ - CHICAGO

✈️ CLUJ - NEW YORK (pe site-ul Turkish)

Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
check check 1/2check check/cross

Vedeti celalalte articole care detaliaza oferta Turkish:


Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine