Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Aveti zboruri Emirates + Fly Dubai din Belgrad spre Seychelles la 494€ dus-intors.

Simularile mele sunt pentru 2 persoane, pretul afisat este de persoana.

BELGRAD - SEYCHELLES, 494€:
Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
check check 1check check

Important:

  • daca accesati Momondo de pe telefonul mobil, veti vedea pretul total pentru 2 persoane, iar daca il accesati de pe desktop/laptop, este afisat pretul de persoana (asa au implementat site-ul cei de la Momondo).
  • daca ati deschis articolul din aplicatia de Facebook de pe telefonul mobil si link-urile de rezervare zbor / cautare cazare nu functioneaza (exista un bug in deschiderea Momondo/Syscanner din aplicatia Facebook), va recomand sa il deschideti dintr-un browser 'normal' precum Google Chrome, Firefox, Opera, si totul ar trebui sa functioneze corect.





Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: apasati pe link-urile din articol 🏨 cauta cazare  sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine