Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]





Am selectat pentru voi cele mai ieftine zboruri directe din Bucuresti spre Creta (Chania sau Heraklion). Surse: Ryanair, Ellinair si zboruri charter de la agentiile de turism care pot fi rezervate separat.

Dupa cum stiti, zborurile Ryanair nu includ bagaj de cala, bagaj de mana mare sau servicii la bord. Zborurile Ellinair si cele charter includ bagajul de cala in pretul afisat. Ellinair include si mancare / bauturi la bord, de cele charter nu sunt sigur, trebuie sa intrebati la agentie.


CHANIA, cu Ryanair

✈️ BUCURESTI - CHANIA (cu Ryanair)

Bagaj calaServicii la bordEscale
checkcheckzbor direct




HERAKLION, cu Ellinair

✈️ BUCURESTI - HERAKLION cu Ellinair

Bagaj calaServicii la bordEscale
checkcheckzbor direct



HERAKLION sau CHANIA, zbor charter

Christian Tour a lansat platforma mementoair.com unde vinde numai bilete pentru zboruri charter. Facand cateva simulari acolo, am gasit zboruri spre Creta Heraklion sau Chania la preturi bune:


Nota: nu exista o colaborare intre PromoTrips.ro si MementoAir sau Christian Tour. Ca de obicei, va prezint aceste zboruri doar pentru ca le-am gasit in cautarile mele online. Dar nu pot sa va dau mai multe detalii decat cele pe care le gasiti oricum pe site-ul agentiei. Daca aveti eventuale intrebari sau nelamuriri, va recomand sa le adresati direct lor. Si, inainte sa rezervati, nu uitati sa parcurgeti si informatiile pe care acestia le pun la dispozitie:

Bagaj calaServicii la bordEscale
check ? zbor direct








Cu cazarea este simplu sa rezolvati: 

  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: apasati pe link-urile din articol 🏨 cauta cazare  sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine