Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]



Aveti zboruri Emirates + Fly Dubai din Bucuresti spre Phuket, Thailanda la preturi bune.

Simularile mele sunt pentru 2 persoane, pretul afisat este de persoana.

PHUKET, 489€ dus-intors:
Alte exemple puteti sa cautati direct pe site-ul Emirates.

Dupa cum probabil stiti, segmentul Bucuresti - Dubai va fi operat de Fly Dubai, iar cel principal, Dubai - Phuket de Emirates. Pentru ca este vorba de un zbor Emirates, si pe segmentul cu Fly Dubai aveti incluse beneficiile Emirates, cum ar fi bagajul de cala si masa la bord (adica nu trebuie sa platiti separat pentru ele, cum ar fi fost cazul pentru un zbor Fly Dubai normal).
Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
check check 1check check

Important:
  • daca accesati Momondo de pe telefonul mobil, veti vedea pretul total pentru 2 persoane, iar daca il accesati de pe desktop/laptop, este afisat pretul de persoana (asa au implementat site-ul cei de la Momondo).
  • daca ati deschis articolul din aplicatia de Facebook de pe telefonul mobil si link-urile de rezervare zbor / cautare cazare nu functioneaza (exista un bug in deschiderea Momondo/Syscanner din aplicatia Facebook), va recomand sa il deschideti dintr-un browser 'normal' precum Google Chrome, Firefox, Opera, si totul ar trebui sa functioneze corect.





Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: apasati pe link-urile din articol 🏨 cauta cazare  sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine